Elegant Roșu Coroană De Crăciun Șampanie Aur Coroană De Crăciun Geam Usa Ornament De Perete Decoratiuni Picătură De Transport Maritim

115.08lei

164.43lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Elegant Roșu Coroană De Crăciun Șampanie Aur Coroană De Crăciun Geam Usa Ornament De Perete Decoratiuni Picătură De Transport Maritim Descriere:

Caracteristici:

1. Cel mai bun mod de a avea un crăciun perfect!Compus din felinare și 50 de lumini intermitente cu led-uri, acest joc clasic de coroană aduce bucurie în familia, an după an.

2. Acest hotel elegant de coroană de crăciun este gata pentru a fi adăugate la decor de crăciun!Cu pin amestecat coroană de flori și panglică înfășurat sârmă agățat.

3. Iarna se apropie cu repeziciune și să aibă o coroană de flori pentru ușa din față, care este, de asemenea, o mare pentru Crăciun.Orice coroană de flori va face un mare cadou pentru un iubit-o sau un prieten.

4. Materiale: Buffalo Plaid Panglică de Aur Magnolii, pin Amestecat coroană,Aur strălucitoare frunze,Felinar.

5. De înaltă calitate cununa-au nascut din manual atelier.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Coronita de Craciun

Materiale: Buffalo Plaid Panglică de Aur Magnolii, pin Amestecat coroană,Aur strălucitoare frunze,Felinar.

Dimensiune: diametru 38/50cm opțional

Pachetul Include:

1 x Coroană de Crăciun

Etichete: ușa coroană de flori, coroană de crăciun de decorare bumbac, perete ornamente decorative, coronita de craciun decoratiuni, bluza de halloween, xmas usa ornamente, inflamable decor de crăciun, 585 rose, cadjar usa ornamente, crăciunul coroană de flori

Ambalare Nici O Cutie De Cadou
Origine NC(de Origine)
Setați Tipul No
Numărul De Model Crăciun Pandantiv & Drop Ornamente
Nume De Brand Mix&echipamente
Tip de en-Gros No
Nume Produs
Dimensiuni

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea