Sarcină grea pentru Biciclete Cârlig Bicicleta Montare pe Perete Orizontal Spațiu de Economisire Anti-zero Biciclete Raft de Depozitare Cuier Pentru Garaj Interior Vărsat

31.47lei

49.18lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1.Economie de spațiu: verticala biciclete cârlig vă permite să stoca cu ușurință și de a prelua de biciclete în câteva secunde, astfel, eliberarea de spațiu de stocare suplimentar.

2.Anti-zero Cauciuc Hook: montat pe perete pentru biciclete cuier are un gros și moale de cauciuc cârlig pentru a preveni jantei bicicleta de zgarieturi sau alunecarea.

3.Potrivit Ocazii și Biciclete: perete montat pe biciclete umeras este perfect pentru apartamente, garaje și grajduri.Potrivit pentru cele mai multe tipuri de biciclete: pe șosea, hibrid și MTB.

4.Ușor de instalat: Înainte de a începe, găsiți înălțimea corectă poziție.Doar găuri în perete, locul pastilelor și strângeți șuruburile.

5.Sarcină grea: maxim agățat de greutate poate ajunge la 70 de lire sterline.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru

Dimensiune: aproximativ 157*82*147mm/6.18*3.23*5.79 în

Material: fier, acoperire anti-rugină

Lista De Ambalare:

Bicicleta Cârlig*1

Montare Cu Șurub*2

Etichete: bicicleta suport de perete, bicicleta stea, bicicleta cârlig, bicicleta cârlig de perete, bicicle perete, suport, roadbike cuier de perete, bicicleta de montare pe perete, tija de titan, biciclete rack, montare pe perete motocicleta

Sistem De Frânare Alte
Capacitate (Încărcare) 10kg
Dimensiune Bicycle Hook
Material Aluminiu
Nume De Brand BIKEIN Pro
Tip marfa rafturi
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea