Wireless de coduri de Bare 1D 2D QR Portabile Inventar PDF417 Scanere Colector de Date PDY Cititor de cod de Windowsleitor codigo barry

310.73lei

337.74lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Trohestar Wireless de coduri de Bare Scanner Portabil Inventar Scanere USB Colector de Date 1D 2D QR Cititor de coduri de bare PDA se Potrivesc pentru Windows 7 /8 /10 MAC Linux

Notă:

Avem două opțiuni, una este 1D cod de bare scaner, doar poate scana coduri de bare 1D.Altul este 2D+1D scanner de coduri de bare, acesta nu numai că poate scana coduri de bare 1D, și, de asemenea, poate scana QR coduri de bare 2D, înainte de a comanda produsul nostru, vă rugăm să alegeți produsul potrivit de cerințele dumneavoastră.două opțiuni de mai jos

Descriere:

【INTELIGENT de GESTIONARE a ECRANULUI】6 Secțiuni opționale: RF-Gun/USB Arma/Colecta/Inventar/Exportset/Sistem.Scanner coduri de bare nostru este conceput cu 2.8 inch TFT culoare ecran LCD, puteți vizualiza conținutul de coduri de bare, tipul, numărul și lungimea în timp real pe ecran.În plus, puteți monitoriza puterea rămasă a bateriei, puterea semnalului și transmiterea de stare.

【MULTI - FUNCȚIE】este un colector de coduri de bare și inventar contra, combinate cu fir scanner cu scaner fără fir.Suportă încărcare Instant mode și modul de stocare conectat.Intern de stocare offline acceptă până la 100.000 de coduri de bare în modul de stocare conectat.Scanare și magazin de coduri de bare atunci când departe de receptor, apoi actualizați datele de pe dispozitiv atunci când te întorci intrarea gama de transmisie wireless.

【PUTERNIC CAPACITATEA de RECUNOAȘTERE】Citit 1D si 2D coduri de bare: UPC, EAN, Code128, Code39, ITF25, Codebar, Code93, MSI.Suport pentru a citi 1D UPS, USPS, FedEx, DHL, CARTE de coduri de bare, Cod QR, PDF417, DataMatrix(doar 2D de coduri de bare scanner poate scana PDF417 și Datematrix,inainte de a comanda, alege dreptul de produs.Acceptă fulger scanarea și încărcarea neclare sau spart coduri de bare sub puternic sau lumină slabă.Ideal pentru afaceri, magazin și depozit.

【PLUG ȘI să se JOACE】Ușor de utilizat, nu necesită instalare.cu Mini USB Receiver, doar conectați-Receptor USB și deschide un EXCEL/WORD etc. fișier, apoi scan.Compatibil cu Windows, MAC OS și funcționează cu Word, Excel.

【FABRICA SERVICIU】Înaltă calitate, toate produsele sunt strict testate înainte de expediere.Noi oferim profesionale instrucțiuni, prietenos 1 an, service după vânzare, dacă aveți orice problemă, va rugam sa ne contactati.

Nu sunt compatibile cu POS.

Nu este potrivit pentru citirea de coduri de bare de argint folie de hârtie, care reflectă lumina.

Funcționează pe dispozitiv care are un port usb, pentru iPad, telefoane inteligente.Incompatibile cu funcția Bluetooth.

Dacă dvs. de coduri de bare pot fi scanate, nu se grăbesc să se întoarcă.Probabil pentru codul de bare de densitate și de cod de bare tip sunt diferite de produsul nostru setări, vă rugăm să conectați cu noi pentru setări speciale.

RF Wireless Scanner - Citeste 1D si 2D coduri de Bare: UPC, EAN, Code128, Code39, ITF25, Codebar, Code93, MSI, Cod QR, PDF417, DataMatrix, etc. Deplasa liber prin intermediul unui adaptor wireless fără obstacole.

USB Cablu de bare - Trimite coduri de bare de la PC via Cablu USB în timp real.Atât USB și wireless poate trimite date la PC.

Colector de date - Primi coduri de bare și a numărului la cantitate.Introducere manuală sau automată a adăuga.

Inventarul Counter - Stoca până la 300.000 de coduri de bare.Colecta de export și inventar de export cu ușurință.

Etichete: kyocera original nou, 2d scanner wireless, android pda, dentare, film scanner foto, Scanare 3d, ferestre 10 pro, scanner, scaner auto, scanner de coduri de bare netum

Scanare Tip De Element CMOS
Feature6 Scanner 2d
Feature5 scanner de radio
Numărul De Model Cititoare Coduri De Bare Wireless
Scanare Lățimea A3
Nume De Brand trohestar
Feature12 scanner de coduri de bare
Noutate Noi
Feature11 Scanner De Coduri De Bare
Feature10 scanner de coduri de bare fără fir
Facilitate4 scanner portabil
Origine NC(de Origine)
Feature7 qr code scanner
Viteza De Scanare 200 scanari/secunda
Feature3 scanere de coduri de bare
Certificare CE
Feature1 scanner
Feature9 Scanner Portatil
Adâncimea De Culoare 32 Bit
Scanarea De Sursă De Lumină led
Tip De Produs Scanner De Coduri De Bare
Tip De Interfață USB
Timp pentru a pieței Oct-11
Rezoluție Optică 300*300
Tip scanner de coduri de bare
Feature2 scanner de coduri de bare
Feature8 Scanner de coduri de Bare 2D

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea