Yanzeo C2000 cu Fir 1D/2D QR coduri de Bare cu Laser Scanner Portabil Cititor de Cod - Cititor Pentru Sistem POS de Inventar Garanție de 12 Luni

115.58lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fiecare element este strict testate înainte de expediere Ușor de configurat: Plug & Play; nu este nevoie de driver; ABS+PC material: Durabil și Practice Suport pentru Windows XP / 7 / 8 / 10 Sistem Optic cu laser; 2D SCANARE: UPC-a,UPC-E,EAN - 8, EAN-13,Cod 39,Cod 93,Cod 32,Code39 (ASCII),industrial 2 din 5,Interleave 2 din 5,Matrix 2 din 5,NW7,Cod 128,UCC/ EAN128,USD-8, MSI/ Plessey, marea BRITANIE/ Plessey, UCC/ EAN128, GS1 DataBar,cod postal 2D SCANARE: DataMatrix(ECC200),QR Code,PDF417.

Pachet:

1x USB Scanner de coduri de Bare

1x Cablu USB

1x Manual de Utilizare Returnare și Rambursare politica de Garanție:

(1) Pentru cea mai bună experiență de cumpărături în magazinul nostru și economisind timp .Vă rugăm să Nu faceți clic pe "Return acest element" cu excepția faptului că nu mai are nevoie de el.Vă rugăm să dați click pe "Contact vanzator" prin intermediul Balioilhaircare.ro Mesaj(protejate prin Balioilhaircare.ro),care este cel mai rapid mod de a rezolva orice problema pentru tine.Veți obține înlocuire sau de restituire prin comunicare între noi.

(2)Ne garanta pe deplin Clienții beneficiază în termen de 14 zile lucrătoare în cazul în care elementul DOA (daune la sosire), și vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la data livrarii pentru a face schimb sau de restituire.Nu este nevoie de a reveni doar sa ne contactati.

(3) Pentru defecțiuni produse în perioada de garanție, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți prin Mesaj.Înlocuiri va fi trimis o dată după ce vom avea un sistem complet de comunicare.Nu este nevoie de a reveni la original, după ce am pe deplin de comunicare.

(4) cumpărătorul are obligația de a coopera cu vânzătorul pentru a verifica element defect.Daca vrei schimb, vă rugăm să verificați dacă elementul nu funcționează sau nu mai are nevoie de el.Dacă elementul defect sau nu funcționează,nu este nevoie de a reveni.

(5) Toate NON-Vânzător Greșeală se întoarce de rambursare sunt supuse la 20% și re-stocare taxă și cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare și să se ocupe de taxă.(De exemplu,ai adus element greșit sau anulat comanda dupa ce produsul a fost livrat).

(7) Toate returnarea produselor trebuie să fie în ambalajul original, cu toate accesoriile incluse.

(8)Toate scanerele de coduri de bare pentru Yanzeo va avea o garanție de 12 luni Feedback & detaliată Vânzător de Rating

Suntem o companie responsabilă, numai să depună eforturi pentru 5 stele feedback-ul pozitiv și va încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pentru cumpărător.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschide orice litigiu și vă rugăm să ne dea de 3 zile lucrătoare de la soluționarea plângerii dumneavoastră.

Nevoie de mai multe vă rugăm să ne contactați.Va oferim cel mai bun pret si calitate.Suntem un producător și caută agenți în diferite țări din întreaga lume.Ordinele de OEM și cooperarea la nivel mondial sunt disponibile.

Etichete: 2d android scanner, tms320, Inventar Scanner, pda scaner, dni cititor, Scanner 3d, 2d de coduri de bare usb, Cititor De Barcod, cod iptv, scanner de coduri de bare fără fir

Adâncimea De Culoare 32 Bit
Numărul De Model c2000
Tip De Produs Scanner De Coduri De Bare
Viteza De Scanare 200 scanari/secunda
Scanare Tip De Element laser
Nume De Brand Yanzeo
Scanarea De Sursă De Lumină Lumina Laser
Certificare CE
Tip De Interfață USB
Scanare Lățimea A4
Rezoluție Optică 600DPI
Tip scanner de coduri de bare
Noutate Noi
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea