LED Foton Terapia cu Lumina Fata de Frumusete Masaj Facial de Ridicare Îndepărtarea Ridurilor de Întinerire a Pielii Acnee Remover Ionic Anti Instrument de Vârstă

45.67lei

66.19lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

LED Foton Întinerire Frumusete Masaj Terapie cu Lumină de Fata Anti Imbatranire Masaj Curat Ion Piele Strângeți Îndepărtarea Ridurilor Dispozitiv 31

Caracteristică:

【Funcții Multiple】Aceasta frumusete de masina este potrivit pentru zona ochilor, zona feței, precum și zona gâtului pentru ingrijire cuprinzatoare a pielii.

【5 Moduri și 3 Viteze】Există modele cu 5 variate moduri, fiecare mod cu 3 viteze, potrivite pentru rezolvarea de diverse probleme ale pielii și mulțimile.

【Tehnologiei modernizate】Acesta este un portabil dar magia mașină care combină ion și anioni, caldă, căldură, micro-vibrații, și albastru și roșu, care poate în mod cuprinzător de a îmbunătăți starea pielii.

【Diverse Probleme de Piele Solver】care Vizează diverse probleme ale pielii, cum ar fi de ridicare și fermitate, colagen îmbunătățire, pete intunecate reducere, de albire a pielii, și liniile fine de reducere.

【Utilizatorii Friendly de Design】Proiectat în dimensiunea la îndemână, reîncărcabilă design, acest masaj facial este convenabil de oriunde și oricând, folosind.Vino cu un inel de fixare pentru o curățare mai ușoară.

5 Moduri:

1) modul de Curățare: călduros deschide porii pielii, curatare profunda a pielii poate realiza un efect mai bun porilor rafinare, îndepărtarea acnee și pielea inchisa la culoare de strălucire.

2) mod de Încălzire: poate fi utilizat cu masca de fata.Poate de cald, treaz, și relaxați-vă pielea pentru luminos și energic starea pielii.

3) modul de îngrijire a Ochilor: poate fi folosit cu ochi crema sau lotiune.Poate promova absorbtia de nutritie pentru o mai bună frumusetea ochilor rezultat.

4) Lumină Roșie pentru modul: 640nm-650nm.Lumina roșie se adânc în dermă strat, promovarea regenerarea de colagen si elastina.

5) Albastru modul de Lumină: lumina albastra indeparteaza acneea, pete, acnee și roșeață, poate micsora porii și se sterilizează.

Cum Să Utilizați:1) apăsați Lung butonul [ON/OFF] buton pentru pornire/ oprire.

2) apăsați Scurt pe [ON/OFF] butonul pentru modul de comutare, sunt 5 variate moduri disponibile.

3) apăsați Scurt butonul de viteze pentru treapta de reglare, există 3 diferite unelte pentru fiecare modul.

Notă:

1) în Timp ce utilizați, țineți senzorul benzi pe ambele părți ale fuselajului, masaj cap este în contact cu pielea, formând un circuit cu corpul uman.

2) vă Rugăm să folosiți-l cu un tampon de bumbac în timp ce exportul, și scoateți machiaj remover sau curățare lition cu un tampon de bumbac.Nu-l folosesc cu fluid/ ulei de curățare.

3) Acest produs utilizează microcurrent ion tehnologie.Dacă un curent de sens este normal, vă rugăm să nu ezitați să-l folosească.

4) în Timp ce utilizați, nu rămâne în aceeași zonă de mai mult de 3 secunde pentru a evita posibilele pielea bine.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Sursa de alimentare: USB de încărcare

Tensiune de alimentare: DC5V

Putere: 4W

Capacitate baterie: 400mAh

Timp de încărcare: 2-3 ore

Folosind timp: Aprox. 1hour

Modul: 5

Viteze: 3(scăzut/mediu/ridicat)

Indicator de încărcare: indicatorul clipește în timpul încărcării, în mod constant, pe când complet încărcată

Cablu USB lungime: 48cm±2cm

Element dimensiune: 17.8x5.1cm

Pachetul De Conținut:

1 x dispozitiv de frumusete

1 x cablu USB

Etichete: 220 benzi cu led-uri, mens microcurenți, led-uri cuantice, 5 în 1 ems, led terapie de piele, led fototerapie, led facial masca, fata profesionist led, cosmetice industriale mașină, trist terapie cu lumină lampă

Mărfuri De Certificare A Calității ce
Nume De Brand CkeyiN
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Tensiune Standard 110V(不含)-220V(不含)
Procesul de fabricație Masina De Facut
Tip Alte
Funcția Intinerirea pielii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea