6 în 1 Mezoterapie Electroporare RF radiofrecvență Facială LED Foton de Lumină Terapie Mașinii Față de Ridicare a Pielii de Frumusete Masaj

91.30lei

117.02lei

-21 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

6 în 1 Mezoterapie Electroporare RF radiofrecvență Facială LED Foton de Lumină Terapie Mașinii Față de Ridicare a Pielii de Frumusete Masaj

Caracteristici

1.Foton Modul: 6 LED-uri reglabile lumină moduri de opțiuni pentru a satisface multifuncțional de îngrijire a pielii cereri.Lumina roșie(620nm±5nm) va îmbunătăți regenerarea colagenului pentru a reduce ridurile și firma de pielea pentru un efect anti-imbatranire; lumina Verde(520 nm±5nm) va inhiba melanina pentru eficiente de albire a pielii; lumina Albastra(465nm±5nm) va permite anti-inflamație și de a micsora porii, adecvat în special pentru acnee sau tenul gras; Galben(590nm±5nm) va lumina pielea ta, adecvat în special pentru persoanele cu pete si pielea obosita; Roz(700nm±5nm) va albi pielea, adecvat în special pentru pielea inchisa la culoare tip; Roz flash de lumină va consolida absorbția nutrienților de esență sau gel.

2. RF & EMS Modul: Stimularea derm regenerarea colagenului și îmbunătăți pielea penetrare a tesuturilor pentru a îmbunătăți aspectul fizic cu restaurarea elasticitatea pielii și de a scuti de presiune, oboseală și oboseală extremă plăcere relaxantă.

3. Cu ultrasunete Mod Activ celulele pielii cu vibrații pentru a promova metabolismul și accelera circulația sanguină îmbunătățită pentru elasticitatea pielii.

4. Acustic Modul de Vibrație: Elimina oboseala pielii cu scutire de masaj și de a spori esența mai profundă de absorbție, de asemenea, pot face pielea să arate mai catifelată și mai stricte.

5. Ion pozitiv Lead-out Mode: Oferi mai profund de curatare a pielii atunci când sunt combinate cu o lotiune de curatare, elimina cu ușurință cosmetice ion metalic reziduurilor care pot fi dăunătoare pentru pielea ta.

6. Ion negativ Duce-în Modul de lucru: Ajuta la a face pielea profund absorbi hrana pentru mai multe eficiente de îngrijire a pielii.

7. Sensibil conductoare benzi pe ambele părți și ergonomic eficientizarea mâner permite operarea confort și confortabil prindere fixa.

8. Built-in 750mAh baterie și stabil de încărcare de bază poate fi alimentat direct prin USB cablu de continuă bucurie.

Caietul de sarcini

Material: ABS

Tensiune de ieșire: DC 5V

Putere: Max. 5W

Încărcare Putere: 2.5 W

Baterie Capacitate: 750mAh

Metoda de încărcare: USB de Încărcare

Timp De Incarcare: 3.5 Ore

Frecvența vibrațiilor: 8600rpm±10%

Timp De Lucru: 10 Minute

Timp De Așteptare: 40 De Zile

Dimensiune produs: aprox. 165*45*46mm

Pachetul Inclus:

1* De Frumusețe Facial Masaj(Unitatea Principală)

1* Bază De Încărcare Stand

1* Cablu USB

1* Capac De Acoperire

1 Sac* Tampoane De Curățare

1* Manual De Utilizare

Etichete: led terapie, led-uri cuantice, rf machin, led fototerapie, dispozitivul cu led-uri, led facial masca, arma mezoterapie, fata profesionist led, facial condus masca, cosmetice industriale mașină

Tensiune Standard 110V(不含)-220V(不含)
Metoda De Încărcare USB de Încărcare
Sursa De Alimentare electric
Tip EMS Mezoterapie Electroporare
Funcții Îndepărtarea Acnee, Petele
Funcția RF & EMS Frumusete de Masina
Stil Foton Terapie Cu Lumină
Elemente RF Radio Frecvență
Efect anti îmbătrânire,îndepărtarea ridurilor
Procesul de fabricație Masina De Facut
Caracteristici EMS Mezoterapie, Terapia cu Lumina Led
Ocazie Facial Frecvență Radio Masaj
Material ABS
Suport Dropshipping,En-Gros
Avantaj Fata De Lifting,Fermitate Pielii
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Hailicare
Caracteristică LED Foton Terapie cu Lumină

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea