Biciclete inteligent de iluminare din Spate Auto Start/Stop de Frână de Detectare IPX6 Impermeabil USB Charge LED Stop MTB Biciclete Rutiere de Avertizare Lampă Spate

51.78lei

73.96lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Biciclete inteligent de iluminare din Spate Auto Start/Stop de Frână de Detectare IPx6 Impermeabil USB de Încărcare ciclism Coada Far Bicicleta cu LED Lumina

caracteristică

1. Automată/manuală întrerupător pentru modul, modul manual: manual de control comutator de lumină, cu frânare senzor de.Modul automat: senzor de lumină porni și opri, mobil porni și opri, de inducție de frână.În modul automat, coada lumina este oprit și frâna senzor funcția este încă disponibil.

2.33.5 de ore lungi de viață a bateriei, 2 ore și 20 de minute, la putere maxima, cea mai strălucitoare de viață a bateriei este de 10,5 ore, cea mai lungă de viață a bateriei este de 33,5 ore.Timpul de așteptare este de până la un an.

3. Frâna este sensibil la zero, eroare de judecată, built-in de înaltă precizie senzor, și adâncimea algoritm, chiar dacă frâna este ușor frânat, farul poate de repede detecta.

4 unghiul Orizontal de auto-adaptare, coada de lumină poate fi reglat orizontal în funcție de diferite unghiuri de ședință pol, iar nivelul este corectată automat în sus și în jos pante timpul de echitatie, și acuratețea de frânare este menținută permanent.

5. Auto-adaptive unghiul orizontal, farul poate fi ajustat orizontal, în funcție de diferitele unghiuri ale ședinței stâlp și orizontale de corecție se realizează automat în sus și în jos pante timpul de echitatie, și acuratețea de frânare este menținută permanent.

6. Porni și opri mișcarea precisă.Când lumina înconjurătoare este întuneric, muta biciclete ușor și coada de lumină se va aprinde imediat.Dacă bicicleta nu este mutat în termen de 45 de secunde, coada de lumină va merge automat.

7. Sensibil la lumină sens porni și opri, coada lumina se va aprinde automat atunci când lumina înconjurătoare este închis în timpul de echitatie.În cazul în care lumina este luminos, coada de lumină va trece automat după 30 de secunde.

8. Filtru de rulare auto si umflaturi mici, pentru a optimiza algoritmul, poate filtra mici mișcări de rulare și mici umflaturi.Cu toate acestea, consumul excesiv de gropi și de amortizare trupe vor activa încă frână lumină de avertizare.

caietul de sarcini :

Capacitate baterie: 420mAh

Timp de lucru: aproximativ 6~33 de ore

Material: aliaj de aluminiu

Luminozitate: până la 100 de lumeni

Margele lampa: LED COB

Indice de impermeabilitate: IPX6

Unghi de înclinare: 180°

pachet:

1*Biciclete coada lumina

1*USB

1*Perna suport

Etichete: bk3254, dinamo lampa, tractor lumini spate, modul camera ov7670, dent lampa, replica lumini spate, xlite100, opri usb, stop spate lumina bicicleta, coada de lumină bicicleta

Tip 1 Bicicleta Smart Auto Frana Senzor De Lumină
Instalare Ghidon, Șa, Șa, Sac De Ciclism, Casca
Tip 3 Biciclete rutier lumina de avertizare
Funcția Noapte De Echitatie Kit De Lumina Pentru Bicicleta
Baterie 500/650 mAh Baterie cu Litiu
Rezistent la apa IPX3/IPX6
Certificare CCC
Montare De Plasament seatpost
Numele USB Reîncărcabilă Biciclete Coada Lumina
Utilizarea MTB, Biciclete Rutier Lumină LED-uri
Tip 4 MTB Mountain Bike Lumina de Avertizare
Numărul De Model Bicicleta lumina
Tip 2 smart biciclete coada lumina
Alimentare Baterie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea