MEROCA Biciclete stopuri senzor Inteligent de Frânare Stopurile de Încărcare USB Led MTB Biciclete Rutier Flash de Lumină cu Coada Lumini Spate

36.59lei

51.53lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

*1. De ieșire de mare și unghi larg de design vizual poate îmbunătăți vizibilitatea în trafic în jurul valorii de întuneric.Asigura siguranța dumneavoastră.

*2. USB reîncărcabilă lumini pentru biciclete, timpul de funcționare este foarte lung.Nu a deșeurilor de bani, USB salvează o mulțime de timp.

*3. De frânare inteligente de detectare coada de lampa, apăsați scurt comutatorul în starea de oprire, indicator verde pentru a indica puterea rămasă, apăsați lung pe/off, apăsați scurt pentru a comuta modul intermitent.

*4. O varietate de metode de instalare, scaun bar instalare și perna de instalare.

*5. Acest produs este inteligent și poate fi ajustată automat în funcție de luminozitatea de lumina.

Liste:

1 * Stop

1 * USB de încărcare

Note:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: bicicleta lampa, accesoriu bicicleta, bicicleta lanterna, bicicleta lampa spate, bicicleta lampă solară, bicicleta solare, biciclete lampa, bicicleta cu laser, bicicleta lampa usb, bicicleta cu led solar

Numele inteligent biciclete coada lumina
TAXA USB Reîncărcabilă
Montare De Plasament seatpost
Alimentare Solar
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea