În Picioare Sperietori De Ciori Papusa Fericire Sperietoare De Decor Elemente De Recuzită

26.06lei

29.94lei

-12 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Picioare Sperietori de ciori: Aceste drăguț sperietoare decoratiuni sunt inspirate de sezonul de toamnă și ziua Recunoștinței.Aceasta adaugă o notă perfect pentru un decor de sărbătoare.

2、Niciodată Învechit Decor: sperietoarea un echilibru perfect între eleganță, inteligență și capricioasă.Salvați-l special pentru %EF%BC%82Thanksgiving%EF%BC%82 de vacanță, sau de a folosi ca un decor frumos pentru casa pe tot parcursul anului.

3、Vacanta Perfecta Decor: Aceste drăguț sperietoare decoratiuni sunt inspirate de sezonul de toamnă și ziua Recunoștinței.Aceasta adaugă o notă perfect pentru un decor de sărbătoare.

4、Mare Dimensiune: sperietori De ciori dimensiunea este de 40*20 CM.Mărimea potrivită pot exprima opiniile la cina de ziua Recunoștinței și de a spori și perfect în decor.

5、Cadou Rafinat: indiferent Dacă-l utilizați ca un cadou de la un prieten sau ca un cadou pentru tine, te va iubi acest înaltă calitate produs de vacanță pentru sperietoarea de cuplu.Este un cadou perfect pentru colegii, familia și prietenii.

Caietul de sarcini:

Nume: Sperietoarea De Ciori

Greutate: aproximativ 108g

Serie: aspect scenă, decor petrecere

Material: pânză țesută + paie + stâlp de bambus

Dimensiune: 20*40cm/7.87*15.75 în

Utilizări: decor petrecere de Halloween decor scenă, mai mult atmosfera de sărbătoare

Lista De Ambalare:

Sperietoarea*1

Notă:

Acolo va fi în mod inevitabil aberațiilor cromatice în filmare, iar mărimea de măsurare este de 1-3CM.

Etichete: înfiorător de jucărie, pui apă, grădină sperietoarea de ciori, înfricoșător sperietoare decoratiuni, toamna sperietoare decor, papusa de halloween, sperietoare de păsări, budgie cablajului, bufnita sperietoare de ciori, sperietoarea de păsări

Numărul De Model decor de halloween
Ocazie Ziua RECUNOSTINTEI
Material Alte
model Desene animate de animale
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea