Nunta chineză Roșu de Aur cu Laser Sclipici Hârtie tăiat Ușa de Perete de Etanșare Adeziv Autocolante 10 coli/lot fericirea Dublu autocolante

29.61lei

32.54lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nunta chineză Roșu de Aur cu Laser Sclipici Hârtie tăiat Ușa de Perete de Etanșare Adeziv Autocolante 10 coli/lot fericirea Dublu autocolante

Descrieri:

dimensiune: foaie 15cmX15cm

singur fericit stick: aproximativ 4,5 cm

o foaie conține 9 mare și fericită autocolante;

Ocazii : nunta decor pe perete, usi, mobilier, ou;

De obicei, lucrarile sunt realizate din hârtie roșie, ca rosu este asociat cu festivități și fericire în cultura Chineză.În mod normal, hârtie de tăiere opera de arta este folosit la festivaluri precum Festivalul de Primăvară, nunti si la nastere.Papercuts întotdeauna simbolizează noroc și fericire.

Chineză furculita poveste:

Cel mai faimos de hârtie de tăiere de caractere din China sunt "福" (fú, care înseamnă "norocos") și "囍" (xǐ, sensul dublu de fericire').Chiar și la această zi, poporul Chinez place să stea de hârtie de tăiere de aceste două personaje la ușile lor. "福" este utilizat de obicei în timpul Anul Nou Chinezesc, Festivalul, care indică dorințele oamenilor pentru un an norocos. "囍" poate fi de multe ori văzut de la ferestrele sau ușa de proaspăt căsătoriți.

"囍" Dubla fericire, Chineză tradițională modele de bun augur, cu două icoane, cum ar fi.Unul dintre populară Chineză personalizate, decor camera de nuntă, antice și moderne, populare.Nunta, taie fericirea dublu caiet în camera de nuntă al naosului, se referă la căsătorie pentru bărbați și femei împreună pentru a satisface o zi de sărbătoare; de asemenea, utilizate pentru nunti si alte ocazii festive, a declarat fericire și binecuvântări.20 mai 2006, de tăiere hârtie de artă de patrimoniu de către Consiliul de Stat a aprobat includerea primul lot de patrimoniu cultural imaterial național listă.

Chinezii de tăiere hârtie este un fel de cu foarfece sau un cuțit pe o bucată de hârtie tăiate modele sculptate, folosite pentru a decora sau să coopereze cu alte populare activități de artă populară.

În China, hârtie-cut are o vastă masă de fundație, o combinație de oameni din toate grupurile etnice în viața socială, este o parte importantă dintre toate tipurile de populare activități.

dimensiuni:

Etichete: fericirea dublu de aur autocolante, fericirea dublu autocolante mici, caracterul chinezesc fericirea dublu, caramida ornament, chineză fericirea dublu tesatura, fericirea dublu autocolante sigilii, faianta baie, 12oz înghițitură, sclipici paie, chineză fericirea dublu cana

Origine NC(de Origine)
Ocazie Nunta Si Logodna
Nume De Brand crazy party
culoare Cu Laser de aur și roșu
dimensiune foaie 15cmx15cm
Sensul aduce noroc și fericit
Utilizare nunta decor pe perete, usi, mobilier, ou;
Numărul De Model sy072401
model Mireasa Si Mirele
Dimensiune caracter aproximativ 4,5 cm
Material Hârtie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea