Viteza și Agilitatea Scara Set de Formare Reglabil Rezistență Parasuta Set pentru Fotbal, Baschet Viteza de Formare Agilitate Set

29.69lei

53.02lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Viteza și Agilitatea Scara Set de Formare Reglabil Rezistență Parasuta Set pentru Fotbal, Baschet Viteza de Formare Agilitate Set

Puncte: 1、Sport Set de Formare: Acest antrenament sportiv setul include o scara agilitate, 5 galben disc conuri, 1 rezistenta parașută,și un cordon geanta.Aceasta este o cuprinzătoare de antrenament set de pinioane pentru a satisface multi-sport are nevoie, cum ar fi fotbal, fotbal și etc.

2、Personalizare masini de Gaurit: Utilizați această formare de fotbal, echipament fotbal, echipament de antrenament, baseball, echipamente de formare, de formare de baschet echipamente pentru a crea o varietate de exerciții pentru a îmbunătăți viteza, agilitate, coordonare, echilibru, și explozivitate.Potrivit pentru antrenori, jucători de fotbal, jucători de baschet, jucători de fotbal, jucători de tenis și sportivi de tot felul.Poate fi, de asemenea, folosit pentru a crea o distracție curs de obstacol potrivit pentru copii și adulți deopotrivă.

3、Multiple Utilizări: Hop, sări și a alerga pentru obiectivele de greutate.Adăuga distracție și varietate de antrenament cardio cu o serie de exerciții progresive plan folosind piciorul scării & agilitate disc conuri.Acest lucru poate ajuta cu siguranță pierderea în greutate în timp ce îmbunătățirea coordonării & sanatatea inimii.

4, Crește Viteza și Explozivitate: funcționare parasuta este proiectat pentru a produce 11-33 de lire sterline de rezistență în timpul sprint de a efectua simultan viteza și puterea de formare.Acesta promovează eficient de explozie și de rezistență, care este vital în domeniu și urmări sportive.

5、Complet Reglabil: este perfect pentru diverse sporturi, exerciții, cum ar fi fotbal, baseball, baschet etc. Timp de 12 trepte reglabile scara și 5 disc conuri, aveți posibilitatea să proiectați o mare varietate de exerciții atât în interior cât și în aer liber.O idee mare cadou pentru copii, antrenori, sportivi,antrenori personali sau oricine altcineva care iubește sport de formare!

Caietul de sarcini:

Material: nylon + plastic

Training Agile scara lungime: 6m, 12 noduri

Lista De Ambalare:

1 * Scara Agilitate + 4 x Cuie de Oțel

1 * Rezistenta Parasuta

5 * Agilitate Disc Conuri

1 * Sală De Sport Carry Bag

Etichete: formarea conului 6, fotbal eșarfe de fotbal, personale de formare de baschet, fotbal pantofi, ori scara, mingea de baschet, agil denim, agilent thailanda, scopul portar de formare, rezistența cutie de substituție

Origine NC(de Origine)
Gonflabile No
Derivat De Serie Alte
Training Agile scara lungime 6m, 12 noduri
Material Nailon + Plastic
Numele Scara agilitate set

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea