Fotbal minge de viteză Practica Antrenorul de Sport Asistență Nisip Umple de Fotbal Antrenor Viteză Minge Interioară în aer liber Antrenament Echipamente

230.25lei

287.81lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fotbal Antrenor Viteză Minge De Interior, Echipamente De Formare De Fotbal Lovi Cu Piciorul Mingea Soccers Practică Antrenorul De Sport Asistență Nisip De Umplere Cu Apă Fără Minge

Puncte:

1,High-end Antrenor de Fotbal: high-end de formare de fotbal echipament îndeplinește internaționale de formare profesională standarde, popular în întreaga lume!Este un antrenament regulat dispozitiv.Dacă doriți să devină o națională de fotbal steaua, va cultiva de la o vârstă fragedă și de a îmbunătăți mingea simt.

2,Efect Evident: În doar 2-3 săptămâni, abilitățile dumneavoastră de fotbal va fi cu siguranță îmbunătățită și foarte impresionat de antrenori, prieteni și familie!

3,Ține de Fotbal Stabil: formatorul poate stabiliza fotbal foarte bine și poate îmbunătăți dvs. de joc de fotbal de nivel.

4,Perfect Instrument de Formare: perfect de formare de fotbal instrument vă ajută să începeți rapid de formare și poate îmbunătăți nivelul de fotbal foarte bine.

5,Fii Atent: Înainte de utilizarea în aer liber trainer, vă rugăm să umple baza cu nisip sau apa pentru a crește greutatea de bază pentru utilizarea normală.

Caietul de sarcini:

Material: PE

Dimensiune produs: despre 36.5 * 9cm/14.37 * 3.54 în

Pachetul greutate: 1900g

Lista De Ambalare:

1 * Antrenor De Fotbal

1*minge de fotbal (culoare aleatorii)

Etichete: a fugit nfl fotbal, fotbal pantofi, fotbal bratari metalice, fotbal, balenciaga viteza antrenor, sac de antrenor, rezistența cutie de substituție, lovitura de antrenor, fotbal echipamente juventus, antrenorul

Material Alte
Nume De Brand keepigo
Gonflabile No
Origine NC(de Origine)
Derivat De Serie Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea