50x30x25cm Reglabil Computer Stand Birou pentru Laptop, Notebook Birou mic Dejun Birou Laptop Alimente Canapea extensibilă Tava Picnic Studiind Tabelul

75.48lei

119.83lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Pat Masa De Servire Mâncare Poala Tava Din Lemn Pliabil Pliere Picioarele Mic Dejun Portabil

Element Detalii:

Material: Lemn

Culoare: Lemn de culoare

Dimensiuni: 50*30*25 cm/19.69*11.8*9.8 în (L x W x H)

Caracteristici:

-PICIOARE RABATABILE: Echipat cu picioare rabatabile, această tavă vă permite să poping sus pentru a crea un permanent tava de masa.Atunci când nu este în uz, pliabil poala tava nevoie de spațiu minim făcându-l ușor pentru a stoca.

-MULTI-UTILIZARE de BIROU: Nu numai de lucru ca un laptop de birou, dar, de asemenea, ca o Cina la TV o Tavă de Servire birou pentru pacienți/copii, Etaj cafea birou, Carte tava de cititori, Studiu de birou pentru copii, laptop Titular.

-Ușor De Transportat: Pe tava de servire masă, poate fi purtat oriunde doriți fără nici un efort, pentru că e foarte ușor și cu două scobite mânere.

-PROTECȚIA MEDIULUI: Acest mic dejun tăvi este confectionata din bambus natural și este eco-materialul prietenos.Acest lucru face mai robust si durabil și cu bambus natural mirosul.

Introduceri:

-Ai nevoie de un universală tavă de mic dejun

-Dacă este așa, puteți avea o încercare a noastră 1 pliabil curbat tava cu micul dejun.

-Acest mic dejun tăvi este confectionata din bambus natural și este eco-materialul prietenos.Acest lucru face mai robust si durabil și cu bambus natural mirosul.

-Echipat cu picioare rabatabile, această tavă vă permite să poping sus pentru a crea un permanent tava de masa.Atunci când nu este în uz, pliabil poala tava nevoie de spațiu minim făcându-l ușor pentru a stoca.

-Nu numai de lucru ca un laptop de birou, dar, de asemenea, ca o cina la tv o tavă de servire birou pentru pacienți/copii, etaj cafea birou, carte tava de cititori, studiu de birou pentru copii, laptop titular.

Pachetul Inclus:

1 x Pliabil Curbat Tava cu micul Dejun

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: pat tabl, moale masă laptop, canapea om, studiu de tabl, canapea, mens mobilier camera de zi, partea de calculator de masă, mobilier dormitor, bambus periuta de dinti, inconjurat noptieră

Features4 Ușor
Forma Dreptunghi
Origine NC(de Origine)
Features7 etaj birou
Dimensiune 50x30x25cm
Stil Rural
Features5 tava cu micul dejun
Aspectul Modern
Tip Mobilier Camera De Zi
Metoda de instalare Auto-conținute
Material Din lemn
Pliat Da
Features1 Reglabil
Numărul De Model SKUE41736
Features6 pacienții birou
Utilizare Specifică Masuta De Cafea
Cu Role No
Cu Stocare No
Uz General Mobilier Acasă
Features3 Pliabil
Este Retras No
Features2 Portabil
locul de origine /

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea