Pahar rotund mic masuta living din oțel inoxidabil picior canapea partea blocabil universal roata balcon noptiera mobila

448.44lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

INTRODUCERE:

Această măsuță de cafea este realizat de înaltă calitate sticlă securizată și oțel inoxidabil.Designul este simplu si elegant, mic și ușor, indiferent dacă acesta este de canapea sau la patul bolnavului, se va face viața ta de acasă caldă și confortabilă.

PARAMETRII DE PRODUSE:

Material: sticlă Călită de sus de masă cu picioare din inox Dimensiuni: 45*45*51.5 CM (17.7 "*17.7"*20.3") Grosime sticla: 6/6 MM Culoare: Negru Greutate brută: 6,2 KG Ambalare: 1 buc/ctn Pachet dimensiuni: 53*53*9CM (20.9"*20.9"*3.5")

CARACTERISTICI:

1.Forma rotunda design, margini lustruite, anti-coliziune și rezistent la uzură, în condiții de siguranță și confortabil. 2.Utilizarea de înaltă calitate temperat de sticlă, rezistență mare la încovoiere, rezistență la temperatură înaltă. 3.Tub din oțel inoxidabil are proprietăți de rezistență la coroziune, rezistență la abraziune, și robustețe. 4.Picioarele au blocabil universal roți și poate fi mutat și s-a oprit în orice moment, fără efort.. 5.Ușor de instalat, ușor de curățat, economisi spațiu. 6.Robust de ambalare pentru a se asigura că produsele sunt intacte.

PACHETUL INCLUDE:

1 x Masă de Cafea 1 x Instrucțiuni de Asamblare

NOTIFICARE:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual.

Etichete: canapea extensibilă, culoare acrilica masă de cafea, mens mobilier camera de zi, cafea tabl, mesa salon, mobilier dormitor, pat pliabil masa, masa picior, mobilier terasa, consol mobilier

Numărul De Model P5004
Uz General Mobilier Acasă
Cu Stocare No
Origine NC(de Origine)
Pliat No
Stil Minimalist Modern
Material Sticla
Metoda de instalare Asamblare
Tip Mobilier Camera De Zi
Sticlă călită Din Oțel Inoxidabil
mobile Blocabil universal roata
Cu Role Da
Forma RUNDA
Este Retras Da
Dimensiune Diameter 45cm Height51.5cm
Aspectul Modern
Utilizare Specifică Masuta De Cafea
locul de origine China

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea