Tabla de Joc jucarii din Lemn Pentru Copii Prince Salva Printesa Castelului de Stivuire Blocuri de Constructii pentru Copii de Învățământ de Informații Jucarii

74.16lei

98.90lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- Setul nostru este conceput pentru copii de divertisment, dar, de asemenea, introduce concepte matematice timpurii, și ajută copiii dezvolta puternic abilitățile motorii și chiar rezistența ca aceștia să experimenteze construirea, bate blocuri, și construirea din nou.

- Deși noastre colorate blocurile sunt realizate din lemn masiv, aceste blocuri sunt ușoare în greutate, ceea ce le face sigure pentru copii; blocurile au marginile rotunjite și netede finisaj vopsit care nu splinter cu joaca.

Caietul de sarcini:

Dimensiunea de bază: 5 * 21 * cm

Material: Lemn

Pachetul Inclus:

1* Set De Jucarii Din Lemn

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: inel smd bmw e39, barbati tricou slab, hârtie roșie iphone, hârtie ghivece seminte, bărbații dorm pijama, plăci de hârtie kon, pumn de hârtie 19mm, barbati piele braclet, gbtiger 50000mah

Nume De Brand Doolland

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea