Lemn Pahar Turn de Joc Non-toxice Jucărie de Învățământ Pentru Copii Bate Joc de Bord Puzzle DIY de Pompare Blocuri de Cadouri de Craciun

17.34lei

27.09lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Abilități Cognitive: Acest tip de jucărie de învățământ poate stimula creativitatea copiilor și gândirea logică, dezvoltă abilitățile motorii fine și de culoare, capacitatea de recunoaștere, coordonarea mana-ochi abilitatea și capacitatea de rezolvare a problemelor.Ideal pentru a învăța, de partajare și de divertisment!

2、Siguranța copiilor: Realizate din materiale naturale de lemn, non-toxic pe baza de apa vopsea, fără probleme suprafață lucioasă, netedă, margini, mai sigur pentru copii.Este recomandat pentru a fi de peste 3 ani.

3、Moduri de a Juca: role de joc pentru copii și adulți. 1. Construi un turn atunci când rola zaruri pentru a ști care bloc de culoare pentru a scoate. 2. Foloseste-ti imaginatia pentru a crea și de a construi grafice de la blocuri. 3. Face un lanț de Domino.

4、Divertisment de Familie: în Jurul acestui tradiționale pahar turn de joc, întreaga familie se adună împreună, care va face toată lumea râde și să se distreze!Acest joc clasic de bord este perfect pentru copii și adulți, și este o mare oportunitate de a petrece timp împreună și de a crea amintiri frumoase.

5、Joc Excelent Activități: Exerciții de gândire spațială competențe, abilități practice, și de a cultiva copiilor răbdare și perseverență.Bucurați-vă de sentimentul de succes.

Descriere:

1. Clasic bloc jucarii include 36 de jucării colorate, care sunt conectate la fiecare alte.Cât timp stiva-le în timp ce menținerea echilibrului, stivuire jucării vor face copilul fericit.

2. Jucăria utilizează complet în condiții de siguranță a materialelor și dimensiunea de jucărie este necesar.

3. Conectarea blocuri menținând în același timp echilibrul poate îmbunătăți abilitățile motorii fine pentru copii, coordonarea mana-ochi, capacitatea de rezolvare a problemelor și independent capacitatea de gândire.

4. Rafinat jucării potrivite pentru copii, ochi-prinderea culori, dimensiuni adecvate, potrivite pentru mâinile mici ale copiilor, ușor de transportat atunci când călătoresc, și pot fi folosite ca cadouri de ziua de nastere, ziua copiilor cadouri, suveniruri de Crăciun sau recompense.

Caietul de sarcini:

Nume: Uscător De Rufe Turn De Joc

Material: siguranță material ABS

Numarul de blocuri:

Stil: 36 boabe

Stil B: 10 cesti

Potrivit pentru: 3 ani și de mai sus

Lista De Ambalare:

1*Pahar Turn De Joc

Etichete: tumb, inel turnul, turnul stivă, blusa moleton, turnul din lemn, se rostogolea turnul mare, pisa tower joc, pălărie de catifea, cană din oțel inoxidabil, stiva turn de joc

Avertizare Fac nit-l mănânce
Numărul De Model Se rostogolea turn de jucărie
Origine NC(de Origine)
Intervalul De Vârstă 8~13 Ani

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea