Om de zăpadă de Luare Kit Cadou de Crăciun 14 Bucăți de om de Zăpadă Decor de Kit, Inclusiv Pălărie Salopete Ochi si Nasturi

42.74lei

52.77lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[Perfectă și serviciile oferite de decor] Acest om de Zăpadă drăguț costum va crea un sentiment de fericire în timpul sărbătorilor de iarnă și se adaugă o Presa de mare în timpul sărbătorilor.Este foarte potrivit pentru decor de Crăciun și decoratiuni de iarna.Acesta poate fi, de asemenea, un bun cadou de Craciun pentru prieteni.

[ABUNDENTE de ZĂPADĂ Decor Kit-16 piese] om De Zăpadă Decor Kit vine cu o pălărie de fetru negru, roșu simțit eșarfă, negru de cărbune ochii și gura, morcov nas, tub, butoane negre și o cutie frumoasă.Acest lucru este perfect pentru un decor de sărbătoare, care poate adăuga festivaluri de concediu, sau ca un cadou pentru prieteni.

[Bucurați-vă de distracție crearea] Iarna este anotimpul preferat pentru copii, deoarece acestea pot face cel mai interesant lucru în aer liber în timpul iernii: face un om de zăpadă.Copiii vor folosi acest drăguț om de zăpadă decor de kit pentru a crea un unic om de zăpadă, aceasta ajută la îmbunătățirea copii iination și capacitatea de funcționare, în timp ce crearea cel mai frumos om de zăpadă, și lăudat de alții!

[Totul este gata. Oricine îi place să facă un om de zăpadă în timpul iernii.Odată ce zapada cade și acoperă totul, este dificil de a găsi bețe și pietre prețioase pentru a face un om de zăpadă drăguț.Acest bogat om de zăpadă costum este întotdeauna gata, ai nevoie doar pentru a colecta toate de zăpadă și a pus pe decor drăguț costum.Aceasta va fi cea mai buna alegere pentru decor de Crăciun.

[Upgrade materiale] Toate om de zăpadă decor de accesorii sunt realizate din materiale de înaltă calitate, de înaltă calitate, simțit, reciclabile, lemn, protecția mediului, protecția mediului înconjurător după utilizare, puteți stoca, de asemenea, și poate fi folosit pentru iarna viitoare decor.

dimensiune:Hat: 28cm, eșarfă: 135x9.5cm

Material:Lemn+a simțit pânză

culoare:Negru + Rosu

Conținutul Pachetului:

1 x Negru non-țesute pălărie

1 x eșarfă roșie

2 x Lemn ochi

5 x lemn gura

3 x butoane din lemn

1 x Lemn nas morcov

1 x lemn, sticla de prizat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: morcov nas, pălărie uriașă cutie, cutie vichy, adult pălărie de crăciun, barba mos craciun, lolita cutie, ornament din lemn kit, capac de om de zăpadă, copilul ornament kit, cutie de pălării

Setați Tipul Da
Numărul De Model Negru non-țesute pălărie
Ambalare Nici O Cutie De Cadou
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea