Noroc Echo Sounder Sonar pentru Pescuit Pescari Pescuit, Sonar Fish Finder pentru Gheață Barca de Pescuit de Adâncime și FF1108-1CT #C5

170.17lei

257.83lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

FF1108-1CT: Upgrated versiune de FF1108-1:LCD de Înaltă definiție;limba engleză și rusă meniu;Reîncărcabilă Monitor.modul cu fir

☀Vizor de pește, cu actualizat 2.4 inch TFT culoare ecran LCD (mai clar pentru a afișa), poate detecta și afișa subacvatice contur, adâncimea apei, temperatura apei și pește de mărime(mare/mediu/mic) cu adâncimea .Acesta are două moduri de utilizator: TRADUCTOR/SIMULARE.Puteți încerca toate funcțiile în modul de simulare și du-te de pescuit în modul traductor. ☀Sonar oferă 26FT (7.9 m)cu fir distanta de operare .Are 45°detecta unghiul și 328FT(100 m) adâncime de detectare.Mai adânc în detectarea. ☀Puteți merge la pescuit cu această adâncime în diferite moduri, cum ar fi de pescuit de gheață, râu de pescuit, pescuit pe mare, pescuit de pe mal, caiac, pescuit, etc. Suportul vă permite să atașați traductorul pe barca ta. ☀Caracteristici diferite setări: cu curent subacvatice contour display(3 tipuri de afișare puteți alege, mai clar și profesional).De asemenea, puteți seta sensibilitatea, luminozitatea ecranului, gama de adâncime, zoom, adâncimea de alarmă, alarma de pește, pește icoana, unități(FT/M ℃/℉)modificarea și limba de unul singur.

☀Pește finder este reîncărcabilă .Vin cu cablu USB pentru încărcare.Mână a avut loc poate dura aproximativ 5 ore cu o încărcare completă.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Vom face tot posibilul pentru a face să vă mulțumiți.

Portabil Pește Finder Adâncime Sonar Sonar Alarma rezistent la apa sonar Fishfinder pește(FF1108-1CT) Ecran: 2.4 inch TFT LCD color, pixeli: 240Vx960H iluminare Spate: On/off LED-uri Albe Adâncime Capacitate: 328feet(100m) Acoperire Sonar: 45 de grade unghi de fază în 200Khz Putere: 3.7 V baterie reîncărcabilă litiu baterii design rezistent la apa: nivel 4(spray-apă-dovada) adâncimea Apei,temperatura apei, locul pește, conturul de jos pot fi obținute în mod constant de apă selectabil de Utilizator sensitivityzoom,unități gama de adâncime,superficial alarma,pește icoana,alarma de pește,și graficul de setare de viteză Construit în memoria magazine sonar setare atunci când pește finder este oprit de Temperaturi de funcționare: 14 până la 122 ° Fahrenheit(-10 la 50 grade Celsius) Dimensiuni: 13.5*7cm Material: ABS Plug Tip: Plug SUA și europene plug,va vom trimite europene plug, dacă aveți nevoie de plug sua,vă rugăm să lăsați un mesaj.

Modul cu fir

1.pune cablu traductor la zona de pescuit

2.scanare&release

sonar detectează pește locație

3.monitorul poate obține în mod constant datele de apa

adâncimea apei 100m

functioneaza perfect la temperaturi de -10℃ la 50℃

1.Cablu de semnal

sensibilitatea

2.Adâncimea apei 7.indicator de putere a bateriei

3.Temperatura apei 8. superioară a intervalului de zoom

4.Mediu pictograma cu adâncimea de 9.de apă de suprafață

5.conturul de jos 10.pește mic icon cu adâncime

6.Săgeată stânga 11.pește mare pictograma cu adâncime

12 mai mic interval de zoom

13. tasta de meniu

14. Săgeată dreapta 15. Power on/off

float

traductor

cablu

Dimensiunea produsului

1.pescuit de noapte sonda

2.apa tulbure sonda

3.de pescuit de gheață sonda

Pachetul Inclus :

1* Cablu sonda 1* FF1108-1C gazdă 1* incarcator 1* limba engleză * rusă instrucțiuni 1 x Șurub 1 x Wing Nut 1 x Curea de Gât

Caietului DE SARCINI al FF1108-1: 1) Ecran: 2inch TN/ANTI-UV LCD 2) Spate iluminare: LED Alb 3) Adâncime Capacitate: 328feet(100m) 4) Cerințe de Alimentare: 4xAAA baterii alcaline 5) rezistent la apa de design: nivel 4 (spray-apă-dovada) 6) Arată adâncimea apei, pește locație, și de jos în iarbă & rock 7) selectabil de Utilizator de sensibilitate,profunzime de unități, și pește de setare alarmă 8) de Temperaturi de funcționare: 14°F la 122°F(-10°C la 50°C)

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor escrow.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Transport la nivel mondial. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există excepții!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, pește tackl, scurt gheață, echo sounder, toslon fishfinder, pescuit, sistem de alarma, barca de nadit gps, pește finder pentru pescuit în limba rusă, luky pește finder, rc barca de nadit pește finder

Sonar De Frecvență 200KHz
Putere De Intrare DC 10-18V
Ecran culoare
Origine NC(de Origine)
Sonar Acoperire Normal
Sursa De Alimentare Nr. 7 Baterie
Limba Engleză și rusă
Detectarea Gama 0.6-183 Metru

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea