WiFi Pește Finder LuckyLaker rusă Sonar Wireless Fishfinder Cu APP Echo Sounder Detecta mai Adânc și dimensiunea de pește pescuit de alarmă

323.70lei

462.44lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

WiFi Pește Finder LuckyLaker rusă Sonar Wireless Fishfinder Cu APP Echo Sounder Detecta mai Adânc și dimensiunea de pește pescuit de alarmă Introducere pentru Wifi Pește finder: 1. Sonar senzorul poate detecta dimensiunea de pește cu adâncime, cu adâncimea apei, temperatura apei și subacvatice contur într-atât proaspete și apă sărată.Da mai multe detalii despre subacvatice condiție. 2. Wifi gama de acoperire(de funcționare) este de până la 50M(164ft) si adancimea de detectie poate fi de până la 45M(147ft). 3. Acest sonar inteligent mingea poate fi conectat cu maxim 5 dispozitive(sprijin atât pentru IOS si Android).Hai să mergem la pescuit cu prietenii! 4. Sonar mingea poate fi folosit ca un pește finder și o sondă de adâncime,Built-in Senzor de Temperatură a Apei.Cu reglabil unitate(m/m ° c/℃) în aplicația, alege în mod liber pe care o preferi. 5. Proiectat pentru amatori și profesioniști, Poate fi folosit în ocean, râu sau lac alimentat de 3.7 V built-in baterie cu litiu.Dacă vă place de pescuit de gheață, trebuie doar să sape o gaură în gheață și a pus senzor sonar în apă. 6. Wifi raza de acoperire este de pana la 50M si poate conectat cu maxim 5 dispozitive ,dar numai unul poate fi operat la un moment dat.E owered de 3.7 V reîncărcabilă lithuim baterie.Caracteristici: Wireless Wifi Pește Finder Cu WIFI range(intervalul de funcționare) de până la 50M(164ft) Detectează ambele locație pește, pește de mărime și adâncime într-atât proaspete și apă sărată Poate fi folosit ca un pește finder și o sondă de adâncime Detecta 45M(147ft) în adâncime Built-in Senzor de Temperatură a Apei selectabil de Utilizator metru (m) sau picioare (ft) lecturi.Display Temperatura Apei, în °C sau °F Afișare Pește Pictograma și Live-Update de Jos a Apei Detectează și afișează mari și pești mici sau grupuri mari și mici de pește Sonoră pește și adâncimea de alarmă Cu modul de Simulare Cu 90 de grade unghiul de fază pe Deplin gasketed rezistent la apa de design & plutească Conceput pentru amatori și profesioniști Pot fi utilizate în ocean, râu sau lac alimentat de 3.7 V built-in baterie cu litiu Vine cu Neopren Sac (incluse în set) Lista de pachete: Wi-Fi gratuit Pește Finder *1 Amplificator de Semnal Wireless *1 ( dacă alegeți pește finder cu wifi Amplificator).USB Adaptor AC *1 Cablu USB *1 Înlocuire Capac *1 Micro Incarcator Auto *1 Husă de transport *1 Gratuit pescuit nada *1 detalii Livrare:

1. Comenzile se vor livra în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata a fost verificată.Comenzile din zilele de sâmbătă, duminică sau de sărbători vor procesa în următoarea zi lucrătoare, și va fi nava în termen de 24 de ore.

2. Vă rugăm să permiteți 10-30 zile pentru livrări internaționale.Unele transporturile ar putea dura mai mult supuse la autoritățile vamale locale.

3. Ca acolo sunt butonului de baterie în telecomandă, post China / Hong Kong post air mail verificați bateria strict uneori, asa ca va vom trimite prin Olanda post air mail sau alte înregistrată de e-mail de aer poate avea baterie.

12MP IR 940nm de Vânătoare digital aparat de Fotografiat HC300M GPRS GSM Animale Sălbatice Camera foto capcana

Transport:

Am expediat în întreaga Lume.Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile de afaceri privind plata primite.

Elementele sunt expediate din China Continentală, folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.

12MP IR 940nm de Vânătoare digital aparat de Fotografiat HC300M GPRS GSM Animale Sălbatice Camera foto capcana

Plata:

Vom accepta Ali-express de plată, dacă doriți T/T, Western union, vă rugăm să ne contactați pentru a face PI pentru tine.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Ali-express.Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.

12MP IR 940nm de Vânătoare digital aparat de Fotografiat HC300M GPRS GSM Animale Sălbatice Camera foto capcana

Garanție:

12 luni de Garanție. 20 de zile de bani înapoi.Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Va vom trimite o nouă înlocuire după primirea elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Etichete: suport sonar, pește finder fishfinder inteligent fishfinder, mai adânc pește finder, toslon fishfinder, mai adanc sonar, mai adânc, barca de nadit gps, pește finder pentru pescuit în limba rusă, luky pește finder, android fish finder wireless

Gama De Operare 50M(164feet)
Adâncimea Capacitatea De 0,6 M-45M (2feet-147feet)
Nume De Brand NOROC
Sonar De Frecvență Wireless
Limba 12 limbi reglabil
Caracteristică 2 Wireless Sonar Fish Finder
De Lucru Indicator Lumina albastra
Wireless Wifi Pește Finder Android și IOS app pește finder
timp de funcționare aproximativ 5 ore la o încărcare completă
Caracteristică 1 WIFI Pește Finder
Putere 3.7 V recahargeable lithuim baterie
Produs Wireless WIFI Pește Finder
Incarcator 5v, 500mA
Detectarea Gama 0.6-73 de Metri
Caracteristică 3 Wifi pește finder detectează dimensiunea de pește, adâncimea apei
Indicatorul de încărcare Lumina roșie
Sonar Acoperire De 90 de grade,pește finder
Sursa De Alimentare Nr. 7 Baterie
Putere De Intrare DC 10-18V

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea