5/10buc Dublă Elice Broaște Moale Momeală Silicon de Pescuit Momeală Moale Atrage Spinner Calmar Thunder Broasca Jig Lingura Troli Momeală Moale

16.52lei

32.99lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

95mm Moale Momeli Shad Soft Momeală pentru Pescuit Nada Momeala Ton

Nada tip: Moale Momeli

Lungime: 90mm

Greutate:13.5 g

Culoare:12 culori diferite

Material: silicon

Țintă Pește: Biban, Salau, Stiuca

Adâncimea de scufundare: 0.5-1.5 metri

Utilizarea de Tunet Broasca

De mers pe jos de câine de mers pe jos de câine

Acest truc este de obicei modul de funcționare de cele mai multe suprafață momeala.Continuu ușor de cules vârful tijei face capul false momeala leagăn de la stânga la dreapta.

&2. Ia sârmă, la o viteza uniforma

Încetini la o viteză constantă, astfel încât broasca picioarele pot arăta dinamica realiste.Rola rapid este de a trage de-a lungul apei pentru a atrage prada, repetați de două sau de trei ori pentru a încetini.O mulțime de Luya pește cu cap de șarpe, de obicei folosesc acest tip de tehnica.

nbsp;3, stop și stop combinație

După ce a aruncat thunder broasca, reciclați-l la o rata foarte scazuta, opri, sau lăsați-l să stea pe iarbă gaură și se agită tija pentru a lăsa să se balanseze în stânga și în dreapta.

snbsp; snbsp;4, presiune tijă de seductie pește

În primul rând să plutească la suprafață, forța de rod să se rostogolească în sus, lăsați-l să se scufunde, așteptați pentru ca aceasta să plutească, și repet acest lucru, iritant thunder pește în loc de pescuit.

5. Scufundarea și închidere lentă

După false momeala este scufundat în apă, acesta poate fi conectat la diferite viteze și-a permis să înoate în mijlocul nivelul apelor sau trage sub apă.O astfel de căutare gama este relativ largă, imitând broasca e sub apă mișcări, desigur, din cauza problemei de proporții, unele dintre thunder broaște după stocare a apei scufundarea relativ încet, în acest moment pentru a opri o combinație de metoda de operare poate fi.

Etichete: gws elice elice, spinner lure, nada lemn, jig foaie, pliere elice rotative, spinner elice, stirling motor elice, ambarcațiunile de nada, lingura de păstrăv, pește spinner

Greutate. 13.5 g
Poziția Ocean Rock Pescuit
Categorie Fals Nada
Tip Momeală Artificială
Material. Gel De Siliciu
Lungime 9.5CM
Numărul De Model 5465456
Cantitatea Un Set
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea