Confidențialitate Fereastra Curcubeu Filme Colorate 3D Nu Lipici Statice Decorative pentru Vitralii Auto-Adeziv Folie Anti UV Sticlă Autocolant Htv

36.75lei

40.84lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Click aici pentru a afla mai multe informatii despre alte filme

Coloreaza-ti locuinta cu Rabbitgoo 3D Statice se Agață de Film Fereastră – frumoase modele de mozaic decora locul tău, static la suprafață fără lipici pentru un plus de siguranță și confort, simplu coaja-și-stick-ul de instalare, ușor pentru a elimina și re-se aplică de mai multe ori.

Efectul sub soare

Filmul te

Vă puteți bucura de soare și îmbrățișare de la curcubeu

CARACTERISTICI CHEIE:

1.Modele frumoase:Upgrade de decor acasă cu modele unice. 2.User-Friendly:gratuit Hassle coaja-stick de aplicație într-o briza,îndepărtarea ușoară lăsând nici o deteriorare sau reziduuri 3.Lipici Gratuit:pur și Simplu utilizați apă cu săpun pentru a instala, nici toxic lipici necesare 4.Reutilizabile:Premium material PVC ofera un plus de durabilitate,pot fi re-poziționate și refolosite în mod repetat 5.Protectie UV:Spune la revedere de la 96% din razele UV care pot răni pielea ta 6 Semi-Peivate Fereastra Film:Combina decorarea și protecția vieții private împreună.Nu este recomandat pentru utilizare în baie.

Complet Reutilizabile,Fantastic Eco Alegere

Sticlă detașabile autocolant nu lasă urme pe sticlă.Puteți re-poziția și refolosirea-l după ani de zile,ideal pentru loc de închiriere

Bucurați-Vă Mai Confortabil Lumina

Această fereastră de confidențialitate acoperă poate difuza lumina directă a soarelui pentru a previne glares,astfel încât să puteți lucra și de a studia sub dedurizată soare.

Decora Oriunde doriți

Folosiți-vă multifuncțional agăța de fereastră în camera de zi,bucatarie,birou etc. Stick-l la siliding usi,dulapuri de bucatarie,oglinzi,și mult mai mult!

Instrucțiuni De Instalare:

1.Curățați taeget bine suprafata. 2.Măsurați suprafața și se taie filmul.Lasă un centimetru în plus marja de fiecare parte pentru o reglare ușoară. 3.Se prepară destul de diluat în apă cu săpun într-o sticla cu pulverizator. 4.Spray suprafața cu apă și săpun.Coaja de pe suport transparent film-a lungul unui scurt. 5.Instalați film pe fereastră. 6.Utilizați racleta pentru a elimina excesul de apă și bule de whist aplicarea foliei.Stergeti apa cu ajutorul prosopului. 7.Tăiați marginile.Aici te duci!

Etichete: htv vinil roll, curcubeu de sus, mată sticlă de confidențialitate, llumar film de sticlă, pânză curcubeu, mată de confidențialitate telefon, transferul de căldură de vinil, film de sticlă curcubeu, htv, filmul fereastra

Tratament De Suprafață Relief
Funcția Explozie-dovada
Dimensiune 45*200 60*200 90*200
Tip Sticlă Filme
Funcția 2 Izolație Termică
culoare curcubeu
Numărul De Model A018
Utilizare sticlă autocolant
Material PVC
Tratament De Suprafață 1 Colorate
Suport Dropshipper,En-Gros
Funcția 4 Capac fereastră,Fereastră decor
Caracteristică Confidențialitate Fereastra 3D Film.vitralii film adeziv
funcția 3 Decorative

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea