Naturale Moxa Lână Masaj De Aur Moxa Naturale Pelin Expulzarea Rece Calma Durerea Moxibustion Moxa De Îngrijire A Sănătății De Prevenire A Bolilor

57.73lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Livrare gratuita cel mai bun aur de calitate super pur moxa pentru moxibustion în 5 ani pentru 500g / sac la cel mai bun alege healthcar

aur culoare cu un plus de textura.ușor să se rostogolească

Calitate supremă libertate de aur, moxa punk pentru Moxibustion cu cea mai mare finete

extras & prelucrate de pelin planta pentru a produce unul dintre cele mai bune și cele mai bune moxa ata pe piață. 1 kg acest moxa punk extras din 30 kg de pelin.Versatil si excelent pentru o varietate de aplicații.

Net Greutate:500g

1. Direct moxa, indirecte moxa, și ac moxa ar trebui să fie întotdeauna administrate și utilizate sub conducerea sau supravegherea unui medic calificat.

2. Nu lăsați pacientul nesupravegheat în timpul orice moxa utilizare.

3. Nu utilizați moxa pe fata, pielea moale, sau alte sensibile zone ale corpului.Nu utilizați moxa pe sugari sau copii mici.Nu utilizați moxa pe pacienții care nu sunt capabili de a detecta senzații de căldură sau durere (am.e.vârstnici, pacienți cu leziuni nervoase, etc).

4. Atunci când se utilizează acul moxa, un scut de protecție, (am.e.folie de aluminiu), trebuie să fie plasate sub și în jurul acului pentru a proteja pielea de libertate sau care se încadrează moxa cenușă.

5. Atunci când se utilizează moxa role, ars cenușă trebuie să fie frecvent eliminat atingând ușor partea de rola cu un recipient adecvat.Pentru siguranța pacientului, nu utilizați moxa rulouri sau orice moxa produs dacă este deteriorat sau crăpat.

6. Aprinde întotdeauna stick-pe moxa mai întâi și apoi se aplică la punct.În cazul în care căldura devine incomod, elimina sau muta moxa la o altă locație.Dacă este utilizat incorect, roșeață sau căldură mici blistere pot apărea după aplicare.

Ce este Moxibustion?

Moxibustion este aplicarea de căldură la acupunctura puncte sau zone ale corpului, folosind moxa pentru a trata și preveni condiții de sănătate.Capitolul 73 de Miraculos Pivot, un celebru chinez carte medicală, a declarat, "o boală care nu pot fi tratate prin acupunctura pot fi tratate prin moxibustion "

În medicina tradițională Chineză, moxa este utilizat pentru a trata și preveni durere, disconfort și boală prin expulzarea stagnare și rece, astfel încălzirea meridiane, consolidarea sânge și stimulează fluxul de Qi.

Ce este Moxa Făcut?

Moxa al cărui nume oficial este 'moxibustion este obținut din plante pe bază de plante numit Artemisia Vulgaris (Ai Voi, Rgy Frunze de Pelin, Folium Artemisiae Argyi, sau Pelin), un tip de Crizantema.Frunzele sale sunt groase, cu o mulțime de lână.Moxa frunze este amar și acru, dă căldură în cantități mici și puternice de căldură utilizate în cantități mari.În vârstă moxa este mai bine; este ușor de a lumina, are un miros bun, dă de pe foc moderat, ajunge la adânci părți ale corpului și este ieftin.Puteți folosi alte materiale, cum ar fi piersici stem, dud stem, bambus, piele, sau Deng Xin Cao.

Moxa este folosit pentru boli care nu sunt bine tratate prin acupunctura si plante din china sau combinate cu cele de mai sus pentru a crește efectele tratamentului.Pentru condiții care nu raspund la plante și ace, utilizarea moxa.Acesta se aplică la multe boli, deficienta, excesul de căldură și sindromul & condiții acute.Moibustion:

1. Încălzește canale pentru a expulza rece: rece, caldura din moxibustion ajunge adânc porțiuni ale corpului, cum ar fi mușchii și tendoanele.Se încălzește, se mișcă și deblochează Qi în canale.Se tratează de frig și umezeală, bi sindrom, încăpățânat adânc boala și sindromul de deficit de Yang.Acesta este utilizat pentru vânt rece, dysmenorrheal, rece, durere abdominală și tulburări de menstruație, artrita, dureri musculare și nevralgii, lumbago și mulți rece simptom.

2. Întărește mijlocul jiao, reface Qi, recuperează Yang și salvează Yang de la colaps.Tratează rece membrelor bi sindrom, minut puls, extrem de sudoare, anuresis, diaree, prolaps de rect & uter.

3. Promovează Qi și sânge circulație, rezolvă stază de sânge, și elimină obstrucție & durere din cauza simptomelor de mai sus.Trateaza dismenoreea, Bi sindrom, abces al pielii, cum ar fi rubin, scrofula de tip rece, și de a stimula motilitatea gastro-intestinală funcție.

4. Previne boala și menține sănătatea.Promovarea sănătății și prevenirea bolilor.Ambele activa Zheng (corect) Qi și de a crește corporale rezistența la boli a fost folosit pentru relaxarea si eliminarea oboselii pe scară largă în china.

Nu se substituie moxa pentru ace de acupunctura de formula.Moxibustion adaugă noi de energie pentru organism, în timp ce ace numai manipula pre-existente de energie.Moxibustion este mai rapid, mai ușor și mai puțin costisitoare decât chineză formule pe bază de plante, deoarece se manipulează energie mai direct.Cu toate acestea, ea nu poate înlocui întotdeauna tratamentul pe bază de plante.

Care au nevoie de Moxibustion?

1. Afecțiuni cronice & Yang Qi deficit, cum ar fi diaree cronică, dizenterie cronică, malarie, flegma, retenție de apă, edeme, astm tip rece, impotenta, enurezis, Bi sindrom, dureri abdominale, dureri de stomac și metroragie din cauza deficitului de Qi.

2. Persoanele în vârstă cu frecvente de urinare din cauza deficit de Yang, punct de accident vascular cerebral de Tuo tip, transpirație abundentă, moarte Yang sindrom și prăbușirea Qi.

3. Tratament de urgență-prăbușirea Yang.

Etichete: server supermicro, cristal stick titular, cutie moxa, saltea de cauciuc masaj, moxa, convertor moxa, pelin, masaj masaj blana, moxa pelin, 1x8 splitter

Cerere Corpul
Nume De Brand midii
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea