Naturale De Jad Gua Sha Piatra Bord Masaj Rose Quartz Guasha Placa Fata Masaj Guașă Racleta Instrument De Lifting Facial Antirid Remover

20.44lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

Nume:cristal Roz decopertarea bord Material:Roz spar Domeniul de aplicare:Masaj răzuire Culoare:Roz Aplicație:Home,Profesional, magazin,salon de Masaj,de îngrijire a Frumuseții,de Toate vârstele

Beneficii:

Utilizați această tehnică veche de masaj cu jad poate crește fluxul de sânge (microcirculație) și asistă drenaj limfatic in tesuturi moi, potențial stimuleaza pielea natural de întinerire și de vindecare opioide sisteme, rezultând astfel diminuarea apariția ridurilor și a liniilor fine, si alinarea pielii tensiune.

Cum să utilizați:

1. Pentru ochi: se trece de la interior spre exterior, încet și ușor, se repeta de 5 până la 15 ori.Notă: nu se decopertarea crema în ochii tăi.

2. Pentru nas: încet de sus în vârful nasului, se repeta de 5 până la 10 ori, până când pielea a obține ușoară fierbinte.

3. Pentru fata: nu atingeți pielea cu degetul, apăsați decopertarea bord whlie atunci muta-l de jos în sus încet și ușor, repeta de 10 la 15 ori.

4. Pentru gât: încet de sus în jos, repeta de 10 la 20 de ori, până când pielea a obține ușoară fierbinte.

Vă rugăm să Rețineți: piatra Naturala poate varia în culoare.Este firesc că există floccule în cristal.Sper înțelegere.Dacă aveți orice întrebări despre produsele ,pls nu ezitați să ne contactați.

Lista de pachete

1 x guasha

Etichete: guasha massag, guașă masaj, artifici de flori, fata curata, ridicarea colombien mașină electrică, gua sha racleta, masaj electric piatra, mare role de masaj, corset pentru om gras, bijuterii turcoaz

fata cu role de jad pentru role
masaj facial masaj pentru fata
Funcția Produsului Slăbire instrument
Tip De Element Masaj&Relaxare
Cerere Fata
Material Alte
Nume De Brand Voguish
gua sha cuarț cu role role de jad masaj facial
Origine NC(de Origine)
fata cu role de piatră lifting facial
Efect produs guașă racleta

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea