Un singur Cilindru Rim Încuietori pentru Uși cu Tastat Noapte Poarta, Usa de la Intrare,Finisaj de Aur

70.45lei

91.51lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[Design Perfect]: un Singur cilindru, marginea poate bloca ușa, zinc cilindru cu 2 bucăți de KW1 cheie placat cu aur de suprafață, acest singur cilindru usa bolt este puternic, de înaltă calitate și durabil, astfel încât să puteți în condiții de siguranță a proteja casa ta de pace a mintii.Invazie.

[Instalare ușoară]: Instalarea este rapidă și convenabilă, inclusiv instrucțiuni.Blocaje sunt montate pe suprafata cross-șurub dispozitive de blocare care poate fi montat pe ușa grosimi de 1 1/4 inch (32 mm) pentru 2 1/4 inch (57 mm), din lemn sau uși metalice.Poate fi instalat în interior sau în aer liber, pe stânga și dreapta usi.

[Siguranță]: Mor-turnare Jimmy Dovada Zăvor de construcție cu anti-uși-dispozitiv de protecție pentru a evita dae, utilizați anti-vibrații zăvoare și durabil anti-blocaj de design pentru a proteja intrarea.Dacă nu sunteți acasă sau la miezul nopții, nu va fi îngrijorat cu privire la siguranța copilului dumneavoastră acasă.

[Specificatii produs]: ușa de blocare include o înclinare de impact, un hub, două chei, un cilindrice inel decorativ, elemente de fixare, o placă de montaj, instrucțiuni de înlocuire de orice ușă nouă, montarea de suprafață necesită o 1 1/4 Inch (32 mm) diametru gaură de blocare pentru uși.

Culoare: galben + argint

Material: plastic + metal

Dimensiune: 10 * 5cm

Conținutul Pachetului:

1 * set de încuietori pentru uși

3 * taste

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: electric de blocare poarta, ușa de la baie de blocare, intrarea în clădire ușa de blocare, cheia ușii, ușă de blocare îngropate, ușă lacăt, dispozitivul de blocare, ușa handl, mici porțile usa, ușă de blocare inteligent

Numărul De Model Lacate De Usi
Cerere Tastat La Fel
Certificare NICI unul
Finisare De Suprafață NICI unul
Material Plastic
Chei Incluse No
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea