Blocare Uși glisante Maner Anti-furt cu Chei Pentru Hambar Mobilier din Lemn Hardware Ușă de Blocare pentru Uși Duble, Cerradura

64.21lei

75.52lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Blocare Uși glisante Maner Anti-furt cu Chei pentru Hambar Mobilier din Lemn de Hardware

Descriere:

Această ușă de blocare se potrivesc pentru uși duble; potrivit pentru stângaci și dreptaci ușă.Această ușă de blocare poate fi încuiat înăuntru sau afară.Atunci când este fixat în interiorul, acesta poate fi deblocat cu cheia din exterior.Această ușă de blocare a va da o țară uite la lemn usa de hambar.Foarte puternic și frumos făcut.

Caracteristici: Construit de înaltă calitate din aliaj de zinc și vine în galvanizare finisaj, anti-coroziune, praf și rezistent la ulei.Solid buton, îngroșat și extins de design, mai confortabil și convenabil.Această ușă de blocare a va da o țară uite la lemn usa de hambar.Foarte puternic și frumos făcut.

Potrivit nici pentru stânga sau dreptaci ușă.Această ușă de blocare poate fi încuiat înăuntru sau afară.Atunci când este fixat în interiorul ,acesta poate fi deblocat cu cheia din exterior.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Mâner Material: Aliaj De Aluminiu

Panou Material: Aliaj De Zinc

De Blocare Șurub Material: Aliaj De Zinc

Blocare Plug Material: Zinc Și Cupru

Culoare: Argint, Aur ( opțional )

Potrivit Grosime Ușă: 35-45mm / 1.4-1.8 inch

Greutate Pachet: Aprox. 571g~582g

Pachetul Inclus:

1 x Blocare Uși Glisante

3 x Chei

4 x Șuruburi

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

2. Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

Instalare:

1. Pune blocare în deja cizelat gaura, strângeți-l cu autofiletante șurub, apoi a lovit blocare cârlig pentru a asigura buna, si apoi retragere de blocare înapoi la corpul de blocare.

2. Scoate cheia de blocare de pe picior de placa sau grinda verticala, corpul de blocare prin gaura crucea, și exterior placa aproape de partea exterioară a ușii.

3. Reglați direcția de butonul potrivit de blocare conducător, și se introduce în gaura de buton pe interior compus în placa de blocare conducător.Apoi cele două șuruburi cu gaură interioară compus placă este aplicată la două capse pe partea din față a panoului exterior, apoi la interior și exterior panourile sunt fixate prin două șuruburi M4.Dacă blocarea conducător este prea lung, acesta ar trebui să fie trunchiate corect.

4. Montați placa cataramă și cataramă cutie: instala catarama placă și cataramă cutie pe poziție simetrică a tocului, astfel încât blocare cârlig pot fi introduse fără probleme și lovit.

5. După instalare, încercați să deschideți.În primul rând, introduceți cheia în test și deschideți-l.Blocare cârlige ar trebui să fie împins în, și ar trebui să fie netede.Apoi scoateți cheia și de a folosi butonul pentru a încerca și de a-l deschide.Blocare cârlig trebuie să meargă în și să se joace fără probleme.Ușa se deschise cu o cheie sau buton, și de blocare este împins în ușă, și ar trebui să fie netede.

Etichete: mânerul ușii cod de blocare, cheia de la ușa de, ușa de la intrare mâner negru, slideing hardware ușă, hambar de blocare a ușii, rochii de mireasa pentru femei în india, blocare, secur de blocare a ușii, exterior usa de hambar hardware kit, blocare mail

Caracteristică 6 fechadura da porta inteligente
Caracteristica 5 cerradura puerta blindada
Caracteristica de 10 zamek
Material Aliaj De Aluminiu
Caracteristica 7 fechadura para porta
Cerere Tastat La Fel
Caracteristică 8 fechadura
Numărul De Model Blocare Uși Glisante
Caracteristică 3 verrou porte
Origine NC(de Origine)
Chei Incluse Da
Caracteristică Portabil De Blocare A Ușii
Caracteristică 4 cerradura puerta
Finisare De Suprafață Prin galvanizare
Se Potrivesc Grosime Ușă 35-45mm
Caracteristică 1 Mâner ușă
Caracteristică 2 deurslot grendel
Caracteristică 9 cerradura antirrobo puerta

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea