Rocketek HUB usb 3.0 cititor de carduri 4K compatibil HDMI/DP/VGA, Gigabit Ethernet adaptor SD/TF Stație de Andocare pentru Surface Pro 4/5/6

289.01lei

444.64lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

pentru microsoft surface pro 6 stație de andocare pentru surface pro 6 hub usb pentru surface pro 6 pen caz pentru surface pro dock pentru suprafața de andocare pentru surface pro 5 doc pro 4 dock cititor de carduri sd tf pentru accesorii de suprafață pentru suprafața de mouse tastatura piele pentru o suprafață compatibil HDMI adaptor DP VGA coventer 4k

✅【Industria de tehnologie de vârf】design Special pentru Microsoft Surface pro 4/pro 5/pro6 inclusiv 3xUSB 3.0 port, 1xUSB C port de Date, 1x1000Mb/s port Ethernet RJ45, 1xHDMI-port compatibil 4K/30Hz , 1xDP 4K/30Hz, 1xVGA 1080P, 1XMicro USB , 1x3.5 mm audio jack.Compact carcasă din aluminiu solid, de calitate.Elibera ușor de căldură.Lumină-greutate este convenabil pentru călătorie sau de călătorie de afaceri.

✅【Vii 3D Efect de Sincronizare Video&Triple Display】Oglindă sau de a prelungi cu ecran compatibil HDMI/VGA/DP,flux UHD 4K sau Full HD 1080p video pentru HDTV,monitoare sau proiectoare pentru un cinema festin vizual.Suport pentru afișaj 3 ecrane în același ecran sau modul split screen,oferind vii calitate HD clipuri video și imagine pentru o și mai bună experiență de vizionare.

✅【RJ45 Ethernet și fără Efort de Transfer de Date】 Instant acces stabil la Internet, cu 1000M Ethernet port, oriunde și în doar o clipă.Compatibil cu 10/100 Ethernet.Ultra-rapide de transfer de date cu o viteza de 5Gbps pentru 3x porturi USB 3.0, un Slot pentru Card SD si un Slot pentru Card TF de Suprafață cititor de card de memorie.Compatibil cu USB 2.0/1.1 dispozitive .ajuta pentru surface pro laptop conecta mai bine cu wireless mouse-ul și tastatura.Notă: Hub USB, de asemenea, vine cu port Micro USB pentru a obține alimentat la conectarea de putere-e foame dispozitive, cum ar fi hard disk-uri externe.

✅【Bucurați-vă căștile preferate】Plăcere de a asculta muzica preferată folosind căști cu fir cu clasicul cablu de 3,5 mm.Da, asta e drept, spre deosebire de 90% dintre hub-uri acolo, Eletrand premium jumbo hub are jack audio de 3.5 mm.Rețineți că acesta nu are Microfon.

✅【Plug and Play și Hot Swapping】 Nici un driver este necesară instalarea.Hub-ul USB compatibil cu Windows, MAC și sistemul de OPERARE Android sisteme.Compatibil cu dumneavoastră pentru Microsoft Surface Pro 4/Pro 5/Pro 6. ▶Notă: nu se potrivesc pentru surface pro 3 și surface pro 7. 12 luni garanție și nu vă faceți griji cu privire la returnare sau de restituire.

Eletrand Triplu Afișaj 10-in-1 USB Hub/Triple Display Flexibilitate 4K Video de Ieșire

Triple moduri de afișare a stimula eficiența de 3 ori.Triple display hub suport compatibil HDMI/DP afișează până la , sau VGA afișează până la .

Elegant Si Portabil

Eletrand pentru pro Surface Hub USB oferă o conexiune stabilă și crește productivitatea de dispozitiv prin extinderea feminin USB și mini DP port la mai multe posibilități de conectivitate.Aluminiu Design Compact și ușor, partenerul perfect pentru dvs. pentru Surface pro 4/ pro 5 și de suprafață pro 6.

Super-viteza Porturi 3 x usb 3.0/port de date de Tip c

Rapide transferuri de date de până la 5Gbps, suficient de rapid pentru a transfera film de înaltă definiție în câteva secunde.același timp conectați fără fir mouse-ul sau tastatura pentru a usb3.0 porturi.Usb și c date chansfer port poate transfera tip c dispozitiv.

Max 1000 Mdps Rapidă Ethernet

Oferind plin 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet performanță de-a lungul port Ethernet RJ45, asigură un mediu stabil, conexiune la Internet prin cablu.

3.5 mm Audio Jack face ascultare și ajutorul hub USB în același timp.

Port Micro USB pentru încărcare nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la conectarea ta putere-e foame dispozitive de Mare capacitate driver nu poate citi.

Devenit pentru Suprafața SD / TF Card de Memorie Cititor

SD și card TF cititorii sprijin de până la 512GB.Schimbul de fotografii și clipuri video capturate cu familiile și prietenii instantaneu, sau verificarea record de conducere recorder pe pentru Surface pro 6/pro 5/pro 4.

Eletrand multi-funcție stație de andocare pentru surface pro 6/pro5/pro 4, Nu este nevoie de driver plug and play, Rândul său, pentru laptop de suprafață într-o comoară, în orice moment, chiar dacă sunteți în deplasare, Încă nu este nevoie să vă faceți griji despre care nu au suficiente porturi. ▶▶Notă:nu este potrivit pentru surface pro 3 și surface pro 7

Etichete: cititor de card sd, ican hdmi splitter, port usb, audio auto, microsoft offic, audiotechnica, de sex feminin cititor de carduri usb, aliaj de suprafață, dex stația s9, calculator personal accesorii

Features5 USB de sex Feminin C USB 3.1 Gen 1
Features1 DP 4K/30Hz
Tip De Interfață USB 3.0
Nume De Brand Rocketek
Plug standard NICI unul
Certificare NICI unul
Features6 USB 3.0 de PANA la 5Gbps
Porturi 12
Funtion Compatibil HDMI/Card Reader/RJ45
Origine NC(de Origine)
Lungime for Microsoft Surface Pro 4/5/6 Hub card reader
STANDARD USB 3.0
portul de alimentare Micro USB 5v de Intrare Portul de Încărcare
dedicat Stație de andocare pentru Surface Pro 4/5/6
3. 5 mm Audio Jack Numai Suport Audio De Intrare
Features4 RJ45 1000 Mbps Gigabit Ethernet
Features3 Compatibil HDMI 4K/30Hz
Pachet Da
Numărul De Model SH701
Features2 VGA 1080P/60Hz
Descrii HUB usb 3.0 SD/TF mirco SD card reader

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea