WIWU 10 în 1 Hub USB pentru MacBook C USB la VGA/RJ45 Thunderbolt 3 Adaptor pentru Dell/Samsung/Huawei P20 Tip Pro-c USB 3.0 Hub

241.52lei

322.04lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

WIWU 10 în 1 Hub USB pentru MacBook C USB la HDMI/VGA/RJ45 Thunderbolt 3 Adaptor pentru Dell/Samsung/Huawei P20 Tip Pro-c USB 3.0 Hub

Vă rugăm memento: 1. Încălzire Pentru Al aliaj materiale și funcții multiple,hub-ul USB va fi un pic mai cald atunci când se utilizează.e un fenomen normal și nu are niciun efect asupra performanțelor sale. 2. Interferențe Wi-Fi

Pentru a preveni interferența Wi-Fi, vă Rugăm să deconectați cablul ethernet și PD încărcare cablu de adaptor atunci când nu este utilizat.

Despre Plata:

1. Balioilhaircare.ro accepta card de Credit/QIWI Wallet/WebMoney/Transfer Bancar.etc

2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină.

Despre Transport:

1. Ca de obicei, vom trimite pachetul în termen de 24 de ore după ce vom primi plata .Si pls păstreze legătura odată ce ați plasat comanda.

2. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.

Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.

Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Despre Retur:

1. Acest produs este acoperit de o garanție de un an.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau returna in 7 zile.

2. Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a reveni la articol, vă vom spune chiar o adresă de retur.Cumpărătorii plătesc pentru returnarea taxa de transport.

Despre Feedback-Ul:

1. Scopul nostru este: Clientul este chiar pentru totdeauna.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.

Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Etichete: kiko, laptop dell, ican hdmi splitter, port usb, thunderbolt, macbook, baseus thunderbolt 3 doc, p20 pro, calculator personal accesorii, hub usb

Cadou Gratuit 2 Usb de tip c
Certificare FCC
STANDARD USB 3.0
Cadou Gratuit 1 Capac tastatură pentru MacBook
Numărul De Model Multi USB 3.0
Funtion Compatibil HDMI/Card Reader/RJ45
Nume De Brand WIWU
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Tip De Interfață USB Type-C
Interfața 3 SD/Micro SD/3.5 MM Jack porturi
Compatibil pentru MacBook/Dell/HP/Lenovo/Sony/Huawei/Acer...
Interfață 2 RJ45/VGA/HDMI/Tip-c porturi
Calitate A++
Interfață 1 3*USB 3.0 Hub porturi
Lungime 15cm
Îndeplinirea De transport maritim în 24 de ore
Porturi 10

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea