Cu SD/TF Card Reader Combo Pentru IMac, MacBook Air, MacBook Pro, MacBook, Mac Mini, Pc-uri Și Laptop-uri USB 3.0 3-Port Hub de Aluminiu

74.08lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Overvie

La Cateck USB 3.0 hub de aluminiu cu cititor de card este proiectat special pentru laptop-uri, tablete și ultrabook-uri și se extinde unul USB 3.0 de mare viteză port în trei cu ușurință.

Ea are, de asemenea, SD TF card slot, ceea ce face citirea diferite tipuri de carduri de memorie foarte convenabil, și utilizarea USB 3.0 permite citirea rapida de fișiere media de mari dimensiuni, satisfacerea nevoilor de cei care au nevoie de fișierele lor în HD.

Vă rugăm să rețineți:

- Se poate citi SD si card TF simultan!

- Un opționale conectorul DC(5V/2A) pe spate sa-ti satisfaca nevoia de conectare de putere-e foame dispozitive.

Proiectat pentru a se potrivi Mac-uri, imac-uri și Macbook-uri

Sale metalice finisaj argintiu si Apple-stil margine curbat cu ecranat cablu alb completa calculatoare și produse.

Compatibilitate Card

SDXC (pana la 2 tb), SDHC, SD,Micro SDXC, SDHC , Micro SD; compatibil cu USB 2.0 / 1.1

Cerințe De Sistem

- Windows XP / Vista / 7 / 8/10, Mac OS 9.1 și de mai sus

- Mac OS X Lion 10.7.4 utilizatorii ar trebui să faceți upgrade la Mountain Lion 10.8.2 sau o versiune ulterioară pentru a evita conexiuni instabile.

Consumul De Energie Alerte

- Pentru o funcționare stabilă, dispozitive conectate la acest hub nu trebuie să depășească un combinat de curent de 5V 900mAh.

- Nu este recomandat să folosiți acest hub USB pentru prea multe periferice dispozitive cu consum mare de energie.Două extern 2.5 "hard disk-uri, fără nici o sursă de alimentare suplimentară pentru a aduce portul USB al PC-ul este deja la limită.

- Acest hub nu este menit a servi ca un stand-alone încărcător.Nu este compatibil cu ipad-uri sau orice alte dispozitive cu neregulate cerințele de încărcare.

- 2.4 Ghz wireless dispozitive, cum ar fi tastatură fără fir și mouse-ul cu adaptoare, nu poate lucra din apropiere de dispozitive USB 3.0 sau hub-uri.Conectarea la un port USB 2.0 este recomandat.

Etichete: 2011 imac, mac machiaj, macbook pro 2020 16, macbook, de sex feminin cititor de carduri usb, wink mini hub, link-ul mini, calculator personal accesorii, hub usb, apple mac mini stație de andocare

Nume De Brand chtun
Funtion NICI unul
Porturi 3
Tip De Interfață USB Type-C
Plug standard EU
STANDARD USB 3.0
Numărul De Model I340-T4
Lungime 15cm
Pachet Da
Certificare CE&FCC
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea