În aer liber, Schi, Ochelari Schi Snowboard Ochelari Bărbați Femei Anti-Fog Protectie UV Lentile Sferice Fara rama Zăpadă Ciclism Ochelari de protecție

20.85lei

27.09lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Ochelarii sunt fara rama de ochelari, realizate de mari sferice PC material cu protecție UV funcție, și acoperite pe lentile, astfel încât lentilele au efect anti-uv si anti-orbire zapada, nu va provoca daune la ochi în timpul mișcării.

2. Acest tip de ochelari a intim cu trei straturi de burete de design, burete materialul este respirabil și confortabil, nu provoca daune la nivelul pielii.În același timp, atunci când sunt într-o mișcare de mare viteză de stat, existența unor bureți pot juca un foarte bun efect de amortizare, de a proteja fața și ochii de la daune.

3. Ochelarii sunt proiectate cu elastic reglabil trupe care încet se potrivi capul și de a crește elasticitatea, ceea ce face dificil de a se deforma sau rupe.Lungimea de bandă poate fi ajustată în funcție de propriile sale nevoi, care pot preveni ochelari de la care se încadrează și de a purta confortabil.

4. Ochelarii de vedere au o bună ventilație orificii de design, de mare viteză de alunecare puteți simți fluxul de slab de aer în interior.

5. Design optic de organismul uman, cu design de ventilație, purta ochelari cu viziune largă și pot bloca vânt puternic, praf, particule de zăpadă, ceață, și de protecție UV.

6. Paharele sunt utilizate pe scară largă și poate fi folosit ca iarna elemente în aer liber pentru motociclete de echitatie, schi, drumeții și alte activități, astfel încât vă puteți bucura de sport.Caietul de sarcini:

Lentile Material:PC

Lens Înălțime:110mm

Lens Width:190mm

Punte nazala spațiere:30mm

Tip:Ochelari Sport

Caracteristici:Fara rama,Reglabil,Vânt,Anti-ceata,Anti UV,rezistent la Șocuri

Potrivit pentru:Schi,snowboard,moto,biciclete,ciclism,camping,sporturi în aer liber Pachetul Inclus: 1 x fara rama ochelari de schi(inclusiv sac de depozitare,pot fi folosite ca pahare pânză)

Etichete: fleece snowboard, brand snowboard ochelari de cal, pro schi, aikooki 3d, skialp, schi sfat, schi de munte, suport de zăpadă, zece snowmobilul, masca snowboard

Gen BĂRBAȚI
Cadru De Culoare Multi
Lentile De Material Policarbonat
Nume De Brand Balight
Numărul De Model iarna ski snowboard ochelari
Material Cadru Acetat
Lentile De Culoare Multi
Lens Înălțime 11CM
Lentile Optice Atribut /
Origine NC(de Origine)
Obiectiv Lățime 19cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea