În Aer Liber, Schi, Motocicleta Ciclism Ochelari De Protecție Vânt Airsoft Protectie Bicicleta Sking Sosea Anti Nisip De Sport De Schi Ochelari Noi

9.08lei

18.50lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

*1. Cadru de bumbac este confortabil de înaltă densitate burete negru

*2. Computerul obiectiv și ultra-dure anti-blocare sistem de frânare cadru perfect proteja fata ta.Anti-ceață caneluri pe ambele părți sunt respirabil pentru a preveni dulce de vaporizare și de formare a ceții.Spumă groasă te face să te simți confortabil.

*3. Noastre de ochelari de schi sunt potrivite nu numai pentru schi iarna, dar, de asemenea, cea mai buna alegere pentru conducere de iarnă, snowboarding, vânătoare, cross-country, cu bicicleta sau cu bicicleta.

*4. Diferite funcții de lentile diferite: Multi-color & gri & galben-brun lentile au funcția de rezistență la razele ultraviolete și de a absorbi razele ultraviolete, și sunt cea mai buna alegere pentru expunerea la soare.Galben obiectiv îmbunătățește ușor și este potrivit pentru utilizarea seara.Transparența oferă cea mai bună vizibilitate pe o zi noroasă.

Caietul De Sarcini:

Nume: ochelari de Schi

Material: ABS

Greutate: 75g

Lista De Produse:

Ochelari de schi*1

Notă:

1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: cronograf trage, ns snowboard, pro schi, cross country ski pole, schi de protecție, cnc m4, airsoft m4, schi cravată, sticlă snowboard, NANDN

Tip De Element Ochelari
Cadru De Culoare negru
Gen BĂRBAȚI
Tip Sport Schi
Lentile De Culoare Multi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea