Migrena Pachet de Gheata Folie Cap Reglabil de Cap comprese cu Gel de Șirag de mărgele pentru Ameliorarea Durerii de Dinți Rece Cald Terapie pentru Cap

34.31lei

49.72lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Producătorul de vânzare directă, prețul cel mai favorabil, produsul are probleme de calitate gratuit pentru a retrimite

Poze Reale De La Cumpărător

Utilizați pentru caldura ajuta la ameliorarea : 1.Relief de stres și sinus disconfort 2.Dureri musculare și spasme 3.Umflarea și entorse 4.Artrita si durerile musculare Folosi pentru rece ajuta la ameliorarea : 1.Umflarea și entorsa 2.Prejudiciu de sport 3.Durerile musculare 4.Dureri de dinti Cum să-l folosească?Terapia rece ~ Freeze timp de cel puțin 2 ore.Terapie de căldură ~ de Căldură în cuptor cu microunde timp de 10-30 de secunde.

Durabil: Gel husa este confectionata din clasa medicală de plastic cu un suport material, 100% presiunea de testare, nici o pauză, nici o scurgere.

Ușor de transportat și de utilizat, un element esențial trusa de prim ajutor pentru acasă.Pur și simplu se aplică gel pack pentru zona afectată pentru a obține imediat liniștitor relief pentru sinus, dureri de cap, febra, dureri de dinti, umflături sau vânătăi.

Migrena pachet de gheata a fost proiectat cu o tesatura respirabil suport, servește ca un pachet de gheata sau un tampon de încălzire, care oferă personalizate dual-temperatura de tratament într-un singur pachet și să rămână flexibil atunci când congelate.Cea mai potrivită poate fi realizabil prin utilizarea unui gel pachet cu un material în parte.

Ea vine într-un resigilabil sac pentru depozitare convenabilă și de a ajuta pentru a prelungi durata de viață de folie de gheață.

Indicații

Folosi pentru exerciții, sport, și de relaxare generală.Bun pentru dureri musculare și dureri, leziuni sportive, dureri de cap, artrită, vânătăi, entorse, tulpini, cu noduri musculare, inflamație și senzație de constricție, nerv, sporturi atletice entorse/luxatii, umăr și dureri de gât, tulpina lombare, chirurgie, pre/post-antrenament.

Legal Disclaimer

Ambalaj poate varia de la diferite pentru lot Declarații cu privire la suplimentele alimentare nu au fost evaluate de către FDA și nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Etichete: alex și ani, aspirator cu cpap, broderie perna, dureri musculare, durerea, dispune masca, personalizat mască de praf, medicale istrument, rola tull, samsung galaxy a70 rezistent la apa

funcția 3 ameliorarea Umflarea și entorse
Material Alte
geantă rece pachet de rece pentru cap
Ingrediente Gel de margele, apă purificată, glicerină
Funcția 1 Relief de Stres și disconfort sinus
Caracteristică 4 gheață terapie si terapie
Efect Eliberarea De Durere, De Boală
Tip De Element Bretele Și Sprijină
Dropshiping sprijin pentru dropship
Caracteristică 3 Reglabil Migrena Pachet De Gheata Folie Cap
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand newgo
Utilizare Pune în frigider sau cuptor cu microunde
Funcția 2 relief Artrita si durerile musculare
Caracteristică 2 Oferim două temperaturi reci pachet
funcția 5 Compresa cu gheață, comprese reci,comprese calde
Caracteristica 5 dureri de cap de relief
Funcția 4 Reduce Durerile De Dinti
Numărul De Model Migrena Pachet De Gheata
Dimensiuni Produs 13 x 3.1 x 0,7 cm
Tip Reutilizabile pachet de Gheata
fierbinte sau pungă cu gheață hot pack pentru cap
Caracteristică 1 relief migrena

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea