Ceas Bandă de piele pentru Apple Watch Band Seria 4 40mm, 44mm, Accesorii Inteligente Curea de Ceas pentru iWatch 40mm 44mm

48.52lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ceas Bandă de piele pentru Apple Watch Band Seria 4 40mm, 44mm, Accesorii Inteligente Curea de Ceas pentru iWatch 40mm 44mm

Descriere

❤ Dimensiune: Apple watch 40mm&44mm trupa

❤ Lățime de bandă: 22mm si 24mm

❤ Material: otel Inoxidabil

Caracteristicile Produsului

❤ Premium din Piele Trupa : Fullmosa apple watch band este confectionat din piele premium, moale și durabil, prietenos cu pielea, touch confortabil sentiment, care poate ține de lungă durată, ca vârstă.

❤ Ușor pentru a instala : de Primăvară bar design în ambele capete de trupa de ceas vă permite să instalați noua trupa cu degetul ușor, vom oferi, de asemenea, un schimb de primăvară bar și un instrument asistent pentru a vă ajuta să schimba curea de ceas.Inclus Asistent Instrumentul, de asemenea, face ca schimbarea benzi de ușor.

❤ Design la modă : Fullmosa iWatch trupa cu piele la modă stil, rafinat, conceput cu măiestrie pătrat din oțel inoxidabil catarama clasic și elegant împletit face apple watch se uite elegant si original.

❤ Potrivi Perfect: D esigned pentru Apple Watch Seria 1&2&3 Sport si-a Ediție (2015, 2016, 2017,2018,); 40mm iWatch curea pentru încheietura mâinii dimensiune 5.4 – 7.5 cm; (44mm iWatch curea pentru încheietura mâinii dimensiunea de 6.3 8.7 inci,) 9 precise taie găuri pentru 38mm curea de ceas(10 precise taie găuri pentru 42mm curea de ceas), care poate fi ajustat în funcție de preferințele dumneavoastră.

❤ Notice: asigurați-vă că alegeți "Vândute de Sharetime Magazin ", pentru o calitate garantata.Suntem SINGURUL distribuitor autorizat al brandului nostru.Dacă aveți orice probleme cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați pentru serviciu prompt și amabil.Datele noastre de contact pot fi găsite pe fiecare autentic Fullmosa® cutie.

❤ Satisfacție: Vin cu pachet rafinat; a preveni în mod eficient produs pentru a fi deteriorate în tranzit.Doar contactati-ne folosind "" link-ul de pe Balioilhaircare.ro primul rând, dacă aveți orice probleme/întrebări/nelămuriri.Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos.

Afișaj Color

Etichete: curea ceas, sr2ez, 22mm verde curea de ceas, iwatch 40mm trupa, correas appel ceas e, apple watch band cuir trou, apple watch accesorii retro, dia ceas trupa, curea pentru ceas appl, 44mm apple watch brățară

Trupa Tip De Material Piele
Pachet Cutie Cadou
Tip De Element Watchbands
Ceas Model pentru Apple Watch 40mm; pentru Apple Watch 44mm
Nume De Brand Fullmosa
Incuietoare Tip Piața catarama
Trupa Lungime 22cm
culoare albastru inchis,alb,roz inchis,maro inchis,negru,cafea,maro
Compatibil pentru Apple a Uita-te la Seria 4; 4 iWatch
Dimensiune 22mm for Apple Watch 40mm; 24mm for Apple Watch 44mm
Numărul De Model Lichi&Wax
starea Noi cu tag-uri
Gulere 2 cruce cusută cu gulere asigura

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea