10buc/set Nato Nailon Curea 18mm 20mm 22mm Țesătură Watchbands Substitut DW Trupa de Argint Cataramă Centura Negru 18mm Curea

54.34lei

92.08lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

10buc/set Nato Nailon Curea 18mm 20mm 22mm Țesătură Watchbands Substitut DW Trupa de Argint Cataramă Centura Negru 18mm Curea

Material: Nylon

Catarama: otel Inoxidabil

Lățime de bandă : 16mm 18mm 20mm 22mm 24mm

Trupa Lungime : 25,5 cm

Incuietoare Tip: Cataramă

TRANSPORT

1. Transport la nivel mondial, cu Excepția Unor Țări Și APO/FPO.Elementele Vor Fi Livrate În Termen De 1-7 Zile Lucrătoare După Confirmarea Plății.

2. Spune-Mi Te Rog Adresa Ta De Curent După Plata În Termen De 1-2 Zile; În Caz Contrar, Ne Va Livra Elementul Bazat Pe Escrow Adresa, Astfel Încât Asigurați-Vă Că Acesta Este Corect.

3. Înainte De A Comanda Vă Rugăm Să Ne Contactați Pentru A Confirma Preferat Metoda De Expediere.În Mod Normal, Este Nevoie De 7-30 Zile Lucrătoare De Sosire Prin E-Mail De Aer, Unele Țări Ar Putea Nevoie De Mai Mult, Cum Ar Fi Rusia, Brazilia.Și Durează 3-10 Zile Lucrătoare De Express.

4. Uneori, Ar Fi Mai Mult Din Cauza Vremii Nefavorabile, O Pierdere De Timp Într-Vămuire.Noi Nu Suntem Responsabili Pentru Aceste Motive.Astfel, Vă Rog, Așteptați Cu Răbdare Atunci Când Nu Primi Produsul La Timp.Dacă nu Primiți produsul în Termen De Treizeci de Zile, vă Rugăm să Ne Contactați, Și Apoi Ne Va Ajuta să-L Urmăriți.

5. Elementul Va Fi Declaimed Ca CADOU Care Vă Pot Ajuta Pentru a Reduce taxele de Import.Noi Nu Suntem Responsabili Pentru Orice Taxe Vamale Sau Taxe La Import.Dacă Impozite Sau Taxe În Țara Dumneavoastră Este Foarte Mare, Va Rugam Sa Ne Informati Pentru A Declara O Valoare Scăzută Pe Vocea Astfel Încât Să Puteți Plăti Mai Mult Impozit Redus.

6. Timpul De Livrare Pentru Referință

Etichete: 18mm curea ceas, tesatura watchband, curea nato, 20mm curea nato, nato curea vintage 20mm, uita-te la banda 20mm u, g șoc ga2100, albastru curea nato, didun ceas, dw watchband

Notă Dacă aveți nevoie de alte culori si dimensiuni, vă rugăm să lăsați un comentariu
style2 pentru Substitut DW
Trupa Lungime 25.5 cm
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model NS
Lățime De Bandă 16mm 18mm 20mm 22mm 24mm
Tip De Element Watchbands
Incuietoare Tip Catarama
style1 Țesute curea
Model De Tip curea nato
starea Nou fara eticheta
Trupa Tip De Material Nailon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea