Universal 25KG Fix-TV de tip Suport de Montare pe Perete TELEVIZOR cu ecran Plat Cadru de 14 - 42 Inch LCD Monitor LED tv cu Pan

55.50lei

88.12lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Tip: Fixă Tip Aplicabile Dimensiune: 14 - 42 cm Material: Rece Ligatura Bord Distanta De la Perete: de 30MM / 1.18 Țoli Max Capacitate: 25 KG / 55.13 LB VESA Standard Pitch de: 200 x 200 mm, 100 x 100 mm, 75 x 75 mm în Sus și în Jos Reglabil Unghi de: nu Se aplică la Stânga și la Dreapta Reglabil Unghi de: nu Se aplică Culoare: Negru lungime Reglabilă de distanță între orificii: 250mm (stânga și dreapta distanță între orificii pot fi utilizate în termen de 50-250mm) Reglabil lățime de distanță între orificii: 210 mm (superioară și inferioară distanță între orificii pot fi utilizate în cadrul 50-210 mm) Caracteristici:

- O bucată de panou este simplu și ușor de operat.

- Piesele cheie sunt îngroșate, structura este stabilă, și capacitatea de a rezista la greutate este puternic.

- Material de PC-ul de design,cu o bună flexibilitate, rezistenta la zgarieturi,aspect frumos.

- De siguranță șurub de design asigură compensarea sub sarcină.

- Domeniul de aplicare aplicabile: cel mai Potrivit pentru HDTV, Televizoare cu ecran plat, Televizoare LCD, Televizoare LED, Televizoare cu plasmă.De exemplu, TCL, Philips, Sharp, Sanyo, TV cu Plasmă.Potrivit pentru acasă, divertisment, locuri publice și unități comerciale, cum ar fi camera de zi, KTV, bar, aeroport, gara, stația de autobuz, mall, magazin, sală de așteptare, lounge, sala de conferinte mare, sala de clasă, hol și un restaurant.Instrucțiuni de instalare și operare:

1. Utilizarea plăcii de perete ca un șablon pentru a detalia cele patru gauri de 10mm diametru si 50 mm adâncime în perete de beton.Apoi pană patru plastic ancore de beton în orificiile.

2. Montați placa de perete, a Pus placa de perete pe perete,și apoi înșurubați patru tirfoane în fiecare din plastic de ancorare din beton prin mașină de spălat de metal la patru lag bolt,cel de plastic de ancorare din beton și perete.

3. Instalați monitorul paranteze pe partea din spate a panoului TV: șurub patru șuruburi în găuri în partea din spate a panoului TV Asigurați-vă că distanța de la fiecare categorie la partea de sus a panoului TV este egală cu,și, de asemenea, ca centru posibil.Părțile trebuie să fie selectate în funcție de dimensiuni de găuri în partea din spate a panoului TV.

4. Reglați înger LCD între -5°~+5° într-o poziție adecvată de mâini.Notă:

- Atunci când cumpără, verificați ca gaura distanța de la TV este aceeași ca și produsul și că greutatea este cadrul de toleranță al produsului.

- Cantitatea de produs accesorii va fi oarecum deviant, dar aceasta nu va afecta instalare și utilizare.Pachetul include 1 x Stand TV 1 x Accesorii pentru Instalare

Etichete: lcd de perete video, suport monitor, tv cu plasmă, suport tv, 3 monitorul sta, arm dual monitor, suport, 32 desktop monitor suport, f160, dual monitor brațul de perete

Pachet Da
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model EST_HMP_61L
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea