NB FC55 Ergonomic Sta Stand de Lucru 24-35 inch Monitor Montare Suport Pliabil cu Tastatura Placa de Gaz Strut Arm suportul de Birou

392.28lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NB FC55 este o Ergonomie Interactive Stau-Stand stație de Lucru Desktop vă permite să converti masă într-un sănătos birou de lucru.FC55 este atașat la capătul opus de un birou de marginea de sus to3.5"gros cu o clemă.Acesta este dotat cu suport VESA pentru montare pe un ecran de 24" 35".

FC55 să te leagăn ecran stânga, dreapta, în sus și în jos cu o gamă completă de mișcare oferă neegalat, confort ergonomic, spori stil de viață sănătos și de a îmbunătăți producții în ambele case și birouri.

Reglabile pe înălțime afișaj și tastatură se mișcă cu ușurință și în același timp ridica pentru înălțime adecvată, permițându-vă să stai cu ușurință în jos sau în picioare, la cerere ca alegerea ta. .Extensibila si Pliabila tastatura oferi tune up tastatură și împingeți brațul din drum când ai nevoie de un birou de suprafață și spațiu.

Construit în durabil gaz-strut cilindru, aliaj de aluminiu și oțel construite de lungă durată cu cabluri de management de rutare sub braț.Ce e mai mult produs instalat cu 2X USB interfata adaptoare pentru incarcarea ipad-ul sau celular la cerere și gadget cutie pentru cheie pungă și alte elemente interesante.

FC55 stau-stand de lucru este potrivit și în mod ideal pentru constrângeri de spațiu și colțuri la domiciliu sau birouri.Design Modular face instalarea simplă și ușoară.Caracteristici: Ușor și ridicați simultan tastatura si ecran LCD la înălțimea corespunzătoare.

* Economie de spațiu pentru case si birouri.

* Promovarea de wellness în activitatea de zi cu zi de rutină și de divertisment la domiciliu.

* Permanent platforma sporirea productivitatii.

* Nu scump reglabil pe înălțime mese sau scaune nevoie ca deja într-o oferă.

* Instalare simplă și ușor de utilizat, funcționarea fără efort Caietul de sarcini:

Se potrivește cele mai multe de 24" 35" afișează,suport de încărcare de la 4.4 la 33 lbs (2-15 kg), compatibil VESA 75x75, 100x100 mm

Afișajul și tastatura lift distanta de 17.3" (440mm),tastatura slide înainte și înapoi 2" (50 mm)

Pivotant ±180°,display unghiuri de înclinare +9° -12°

Extensie completă : 48.4" (1230mm)

Alb și negru culoare

Toate informațiile sunt furnizate în starea inițială, fără nici o garanție și poate fi un pic modificate în orice moment, fără notificare prealabilă.

Etichete: suport monitor, birou monitor stand, monitor suport vesa, suport monitor, etaj monitor stand, clemă flash, nb, monitor stand, nb pantof, suport nb f80

A Sugerat Dimensiunea Ecranului 24"-35"
Numărul De Model NB FC55
USB 2xUSB3.0
De reglare a înălțimii 440mm
Pachet Da
VESA 75*75 mm/100*100mm
culoare Alb și negru
Încărcare 2-15 KG (de la 4.4 la 33 lbs )
Tip stau-stand stații de lucru
Nume De Brand NORTHBAYOU

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea