3 PC 4-12/20/32 HSS Pas Exerciții de Azot de Mare Viteză din Oțel Spirală de Metal Con Burghiu Set Triunghi Coadă Hole Cutter

55.58lei

65.41lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

Nume de Brand:

3 PC 4-12/20/32 HSS Pas Exerciții de Azot de Mare Viteză din Oțel Spirală de Metal Con Burghiu Set Triunghi Coadă Hole Cutter

Caracteristici: Automat Deburrs Gauri Ca Ai Detalia Două-Flaut Design Vă Oferă Mai Rapid Și Mai Lin De Tăiere Strat De Nitrură De Titan Pentru Cooler Schimbare Rapidă 1/4" Prindere Hexagonal Din Oțel De Mare Viteză Pentru O Viață Lungă Acestor Pas Burghie Sunt Ideale Pentru O Varietate De Materiale, De La Metal, Plastic, Fibra De Sticla, De Lemn, De Asemenea, Ajuta Pentru A Mări Găuri Existente

Descriere: Material: din Oțel de Mare Viteză Tijă: Hexagonală Tijă Tijă diametru: 6mm tratament de Suprafață: Nitrurare Negru Groove: Drept Cele Două Flaut Sfaturi de Design Poate Face Penetrarea mai Repede, Fără Ciobire de 3 buc Titan HSS Con Pas Burghiu Set Imperial 1/4" prindere Hexagonal 3 buc 1/4" Mare HSS prindere Hexagonal Con Titan Acoperite cu Pas Burghiu Set cu 3 buc Mari HSS Oțel Pas Burghiu Con Titan Bit Setat Hole Cutter

Atenție Sfaturi:

1. Dacă telefonul mobil client nu se poate verifica dimensiunea în mod clar, vă rugăm să-l colecteze în primul rând și să transferați pe computer Client, ar fi mult mai bine. 2. Dimensiunea poate fi de 1~3 cm(0.5~1 inch) de fapt din cauza mână măsură.Culoarea poate fi putin diferit din cauza monitorului.

Pachetul inclus: 3pc HSS prindere Hexagonal Nitrurare Negru Canelură Dreaptă Pas Burghiu

Fotografie De Produs

Despre Plată

1. Acceptam Alipay, VISA, Mastercard, Western Union, Qiwi și Transfer Bancar.Tot de plată sunt acceptate prin securitate procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă puteți\'t checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

4. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe sau impozite percepute de către țara lor.Din cauza Vămuire cost suplimentar sau întârzierea poate apărea în comerțul internațional.Ne exprimam speranta vă rugăm nu luați personalizate suplimentare de cost sau de vămuire ca un motiv de restituire cerință sau feedback-ul negativ.

Despre Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL . (Cu excepția unor țări și APO/FPO adresa)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

4. Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit coletul în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

A reveni sau de Restituire

1. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile.Nu dispută deschisă, fără nici o comunicare.

2. Cerințe ridicate cu privire la culoare sau alte caracteristici cumpărători, vă rugăm să știu.Imaginile nu poate afișa elementul real și sunt doar pentru referință.Toate bunurile\\' dimensiunea este de manuale de măsurare, astfel încât nu există 1-50px eroare uneori.

3. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să ne contactați în timp util și returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.

4. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

5. Costurile de returnare este plătită de către cumpărător (cu Excepția elementul defect).

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și un "POZITIV 5 STELE" de rating.Sprijinul dumneavoastră este cea mai mare motivația noastră.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ,si va vom oferi o soluție satisfăcătoare.

3. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Dacă aveți orice întrebări ,pls nu ezitați să ne contactați pe TradeManager sau e-mail.

'

Etichete: forate burghiu 60mm, pas burghiu 65mm, lamare burghiu, cam instrument, gradul burghiu, foret, bor cu acumulator makita, masina de gaurit menghina, burghiu mini, unghiile exercițiu

Tip Centrul De Burghiu
Numărul De Model Pas de foraj
Dimensiunea Pachetului 10cm x 7cm x 6cm (3.94in x 2.76in x 2.36in)
Origine NC(de Origine)
Material Din Oțel De Mare Viteză
Tip De Unitate bucata
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Certificare CE
Nume De Brand AI-ROAD
Lungime 64-101mm
Utilizarea Metal Foraj

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea