5 Buc Gravură burghie din Oțel de Mare Viteză freze Sculptură Instrumente de Rădăcină Trei Lame de Cuțite pentru Sculptură în Lemn DIY Slefuire

19.82lei

22.50lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- Doar conectați-l la burghiu electric și să-l utilizați.

- Universal mâner este adecvat pentru cele mai multe instrumente de foraj, ideal pentru sculptură, sculptură, sculptură și alte sarcini de prelucrare a lemnului.

- Convenabil și ușor de utilizat, vă permite să sculpteze lemnul fără efort, spre deosebire de tradiționale de sculptură, care poate deteriora și învinețesc mâinile tale.

- Aceste bavuri sunt concepute pentru a elimina lemn mai repede.Realizate din ascuțite de oțel de mare viteză, puteți tăia lemn ușor și rapid, menținând în același timp o suprafață netedă.

- Design inovator-nu este nevoie să-ți rănesc mâinile atunci când sculptură.Capul este proiectat cu un 3-lamă de cuțit, care pot face prelucrarea lemnului viteza de procesare la fel de repede ca tăierea unui tort.

Caietul de sarcini:

Material: oțel de Mare viteză

Pachetul inclus:

5 x Gravură burghie

Etichete: burghie, freze, burghiu de frezare freze de metal, bit de tăiere, burghiu ascutit burghie, moara instrument, zippo, burghiu freza 1 4, burghiu ascutit conducător, burghiu freza 10, castron cutter

Tip Twist Drill Bit
Nume De Brand Xueliee
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Numărul De Model -
Utilizarea Metal Foraj
Material Din Oțel De Mare Viteză

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea