Autentic Nou Original Apple iPhone X 5.8" Super Retina Display Ecran Design IOS Smartphone A11 Bionic Bluetooth rezistent la apa

2 968.97lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Repere de iPhone X

5.8"

Super OLED Retina Display A11

cu Nerual Motor Tot Ecranul

Design Dual 12MP

Camera din spate Sistem de Față ID

Noua Generație IP68

Apa Rezistenta Pachet Descriere

Pachetul Nume Magazin De Garanție Modelul Reconditionat Model Produs Starea Inițială

Brand Original Nou

Cutie De Brand Nou Original

Cutie sigilate Cutie Sigilata de Activare Activat Activat de Garanție garanție Magazin singurul Magazin de garanție numai Accesorii Originale Original Deblocat Deblocat pentru

Toate țările Deblocat pentru

Toate țările Numărul de Model A1865/A1901 A1865/A1901 Introducerea iPhone X

Toate Design de Ecran dispozitivului este ecranul.Un nou 5.8-inch Super ecran Retina umple mână și orbește ochii.

Super Retina Display OLED primul ecran OLED care se ridică la standardele de iPhone, cu precizie, culori uimitoare, adevărat negri, o luminozitate ridicată, și un 1.000.000 de la 1 raport de contrast.5.8"super retina display cu 2436*1125 rezoluție 458ppi are, de asemenea, Adevărat Tonul și tehnologia HDR.

ID face Față ID-ul este activat de TrueDepth aparat de fotografiat și este simplu de configurat.Proiectele și analizează mai mult de 30.000 de invizibil puncte pentru a crea un precisă hartă adâncime de fata ta.

Camera dublă-O mai mare și mai rapid senzor de 12MP.Un nou filtru de culoare.Mai adânc pixeli.Și un nou teleobiectiv camera cu OIS

A11 Bionic Cu Hex Core, 4,3 Miliarde de tranzistori, A11 Bionic este cel mai puternic și mai deștept chip văzut vreodată la un smartphone, cu un neuro-motor, care este capabil de până la 600 de miliarde de operațiuni pe secundă.

Modul portret Selfies Crea selfies frumoase cu prim-planuri clare și artistic fundaluri neclare.

Excepționale Materialul Cel mai durabil din sticlă vreodată la un smartphone, în față și în spate.Chirurgical‑din oțel inoxidabil.Încărcare fără fir.Apă și rezistență la praf.

Încărcare fără fir de Încărcare cu încărcare wireless stații și covorașe în hoteluri, cafenele și aeroporturi din întreaga lume.

Ce e in cutie

Real-shot Fotografii

Comparație între iPhone X/Xs

Rețea celulară de iPhone X

*Numai pentru referință.Acesta este subiectul site-ul oficial Apple.

Caietul de sarcini

*Numai pentru referință.Acesta este subiectul site-ul oficial Apple.

FAQ 1. Despre autentificare a mărfurilor

Produsele pe care le comercializam sunt autentice, originale și de brand nou.Am promisiunea de 10 ori mai bine din valoarea comenzii, dacă aveți unul fals din magazinul nostru.Puteți du-te la locale flag-ship store de brand pentru verificare.

2.Cât timp ia logistic

În mod normal, este nevoie de aproximativ 10-15 zile în Europa, America de Nord, Asia; este nevoie de mai mult-aproximativ 20-35 de zile - pentru America latină.DHL este mult mai rapid, de aproximativ 7 zile de la peste tot în lume.Vă rugăm să rețineți că logistica este doar numărul de zile în condiții normale, acest lucru nu este angajamentul nostru.

3.Despre Garanție

Produsul are brand global de garanție, ceea ce înseamnă că puteți obține serviciul de reparatie de la nivel local centru autorizat de reparații gratuit, cauza probleme de calitate a produsului.Perioada de garanție variază în funcție de branduri.În mod normal, ne va specifica termenul în caietul de sarcini sector.Magazinul nostru oferă 2 ani de garanție pentru clienții din țările UE.Desigur, puteți trimite, de asemenea, produsele de la noi pentru reparații, dar, în acest scenariu, va trebui să plătească mail taxe.Dacă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare a produsului, va trebui să plătească pentru reparații.

4.Despre întoarcerea

Dacă nu utilizați produsul și nu activați dispozitivul (putem verifica, atunci când este activată), iar cutia produsului precum și dispozitivul este disponibil pentru re-vinde, vă puteți întoarce la noi în 7 zile dupa ce ai primit produsul si va vom returna banii înapoi la tine.Puteți e-mail produsul nostru HK depozit (trebuie să plătească taxele poștale tine).

5.Cine va plăti pentru taxe vamale, dacă este necesar?

Magazinul nostru pretul nu include orice taxe vamale sau TVA în țara dumneavoastră.Poate fi perceput taxe vamale pentru bunurile achiziționate on-line, În acest scenariu, vă rugăm să declare mărfurile cumpărate de la țara dumneavoastră personalizate și plătească datoria, dacă este necesar.

În mod normal, vom declara valoarea bunurilor conform solicitării noastre logistice furnizor, astfel încât pachetul poate merge cu ușurință prin boarder și personalizate.

Etichete: bem bluetooth căști, sac impermeabil, trupa iphone xs, infinix hot 8, iphone 5 tote, bluetooth primit, pentru iphone 7 plus telefon mobil, iphon 12 pro max, KING PIGEON, stick usb

Origine NC(de Origine)
PROCESOR Model APPLE
RAM 3G
Încărcare Rapidă USB-PD
Element Stare Noi
Rezoluție De Afișare 2436x1125
Sistemul De Operare ios
Tehnologia Biometrice De Recunoaștere A Feței
Nume De Brand APPLE
Rata De Reîmprospătare A Ecranului 60Hz
Card De Memorie De Tip Nu sunt acceptate
Camera Frontală Cantitate 1
ROM 64G
Camera Din Spate Pixel 12MP
Dimensiunea De Afișare 5.8
Limba Arabă
Design BAR
Tip Baterie Nu Detașabilă
3.5 mm pentru Căști Port No
Fata Pixel Aparat De Fotografiat Alte
Camera Din Spate Cantitatea 2
Interfață De Încărcare Tip Linghting
SIM Card de Cantitate 1 SIM Card
CPU Core Quantity Hexa Core
Certificare CE
Capacitate baterie(mAh) 2705
Material ecran AMOLED
încărcare fără fir Da
Timp De Așteptare Până La 150 De Ore
Zoom Optic 2X
Modelul Apple Apple A11 Bionic
Versiune Bluetooth 5.0
Tip Ecran Ecran Complet

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea