Ulefone Armura 8 4GB+64GB Play Store Smartphone Robust Telefon Mobil Helio P60 Octa-core 2.4 G/5G WiFi 6.1 inch Android 10 Telefon

660.65lei

825.82lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ulefone Armura 8 4GB+64GB Play Store Smartphone Robust Telefon Mobil Helio P60 Octa-core 2.4 G/5G WiFi 6.1 inch Android 10 Telefon

Model : Ulefone Armura 8 sistem de OPERARE: Android 10 RAM+ROM: 4GB+64GB, CPU: Helio P60 Display: 6.1-inch HD+ WIFI: 802.11 a/ac/b/g/n(2.4 G+5G) Bluetooth:Bluetooth 4.2 Baterie: 5580mAh SIM:Dual sim dual standby de Pixeli Camera din Spate:16MP(F/2.2)+5MP(F/2.4)+2MP

Alte Caracteristici:

G-senzor, Senzor de Accelerație, P-senzor, L-sensor, E-compass, Gyroscope, senzor de Amprentă digitală, NFC, Pedometru .OTG.

Rețea

GSM: B2/3/5/8 WCDMA: B1/2/4/5/8 LTE-FDD: B1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26/28A/28B/66

Lista De Pachete

1 x Telefon 1 x Baterie 1 x de alimentare AC adaptor încărcător(100~240V / UE plug) - 1 x cablu de Date (100cm) 1 x card SIM ac 1 x card de Garanție 1 x Multi-limba manual de utilizare

Produs Arată

1. IP68/IP69K/MIL-STD-810G 2.Cele mai recente 10 sistem de OPERARE Android 3.16 MP Triplă Camera 4. 5580mAh Bateriei 5.NFC Și Google să Plătească 6.Dual 4G Dual VoLTE

Ulefone Armura 8 este certificat IP68/IP69K standarde și Militare Standard 810G, inclusiv profiluri de impermeabilizare, dustproofing, șoc, picături, vibrații, temperaturi extreme și mai mult.Este rezistent la imersie în apă până la o adâncime de 1,5 metri timp de 30 de minute și scăderea accidentală de până la 1,2 metri înălțime.Acesta este un ideal dispozitive construit pentru a gestiona expunerea la foarte umed, plin de praf sau de nisip medii și industriale similare și medii, fără a compromite performanța.

Ceea Ce Face Ulefone Armura 8 Antișoc?

Armura 8 adoptă bi-procesul de turnare prin injecție, care este utilizat pe scară largă în industria militară, pentru a face în sine accidentat.Solidă din policarbonat, fibra de sticla oferi de înaltă rezistență și duritate, în timp ce moale TPU material ofera un tampon de protecție pentru telefon, nu mai faceți griji despre picături accidentale în aer liber.

De ce este Ulefone Armura 8 rezistent la apa?

Avansată tehnologie de etanșare și structură bine poate proteja în mod eficient apa și praful de la intrarea în Armura 8. Se umple inevitabil lacune în jurul tastele fizice cu impermeabil filme, componente care sunt expuse la exterior, de asemenea, au o mare densitate macro-molecula de acoperire pentru etanșeitate.

Cele mai recente 10 sistem de OPERARE Android

Cea Mai Bună Experiență Android Vreodată Ulefone Armura 8 ruleaza Android cele mai recente 10 din cutie, care oferă unele dintre cele mai noi moduri de a controla intimitatea ta, personaliza telefonul dvs. și a obține lucruri de facut.Acesta va aduce de brand nou Android folosind experienta, oferim de mult o surpriză pentru tine.

AI-îmbunătățită MediaTek Helio P60 Procesor

Putere izbitoare și Orbitor Inteligenta Ulefone Armura 8 este alimentat de la MediaTek Helio P60 AI procesor, care cutii un pumn puternic pentru a satisface toate de procesare a cererilor.Helio P60 este fabricat de TSMC 12nm FinFET procesului de producție, care este de până la 15% putere mai mică decât procesoare pe 14nm.Împreună cu 4GB de memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern, acesta oferă incredibil de buna, performanță fără sudură pentru grele jocuri de noroc, video sau aplicații multitasking.

Versatil 16MP Cameră Triplă

Creați-Vă Propria Capodoperă Ulefone Armura 8 camera din spate este echipat cu o înaltă definiție 16MP principal senzor, o camera de 5MP macro lens, și o 2MP sub-aparat de fotografiat.De 16MP camera principală poate restabili peisajul ceea ce vezi și dragoste; a se vedea cele mai fine detalii din viata cu 5MP obiectiv macro.Exploreaza misterul lumii cu Armura 8.

8MP Fata-cu care se Confruntă Camera

A arăta Cele mai Bune de Tine 8MP camera frontala cu atenție păstrează caracteristicile și ajustează inteligent de iluminare, culoarea pielii, textura detalii pe fata ta pentru a face fiecare selfie arata frumos și natural.

Masiv 5580mAh Capacitatea Bateriei

Pe Tot Timpul Apel Petreci cel mai mult timp în aer liber și sper că telefonul are o bună rezistență?Ulefone Armura 8 nu vă va dezamăgi.Acesta pachete cu un 5580mAh acumulatorul în interior, le depășește pe masă dispozitive de pe piață.Acesta vă permite să flux, joc, chat și text de ore cu o singură încărcare completă.Acesta susține 15W încărcare rapidă, scurta foarte mult timpul de încărcare, pregătește-te repede pentru următoarea provocare.

6.1-inch display Waterdrop

Mai Mult De Înaltă Definiție Armura 8 sport 6.1-inch waterdrop display, suficient de mare pentru a vă cufunda în videoclipurile preferate și jocuri ca niciodată înainte.Acesta va oferi optice deosebite de performanță, tot ce vezi pe ecran va fi viu și la fel de clar ca se poate.Iar ecranul este cu duritate mare, poate rezista la căderi accidentale și zgârieturi.

Personalizate Cheie

Tailor-Made Tastă De Comandă Rapidă Ulefone Armura 8 dispune de o cheie personalizată pe partea stângă pentru 6 funcția de comenzi rapide sau acces rapid la aplicația dumneavoastră preferat.Ea face ceea ce vrei tu să faci.Acesta este setat pentru a activa app Zello implicit, bucurați-vă de eficiente și economice de comunicații fără o zgudui, a face în aer liber de comunicare mult mai ușor.

Magic Setul De Instrumente Digitale

Ceea Ce Ne Preocupare Este Confortul Dvs. Există, de asemenea, o aplicație de instrumente pe Armura 8, care scoate în evidență o gamă largă de aplicații pe care le-ar putea găsi utile pentru constructii, drumeții și alte activități în aer liber.

Etichete: telefon mobil doogee, pad-ul oneplus 8t, blackview smartphon, infinix hot 8, att telefoane, cloud felinar, telefon mobil oukitel, 10 p, telefon mobil, 5g smartphone vânzare

Camera Din Spate Pixel 16MP
Design BAR
Încărcare Rapidă Că nu mă sprijiniți
Limba Arabă
Timp De Așteptare Alte
Material ecran LCD
Card De Memorie De Tip Comună cu slot SIM
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Deblocare Telefoane Da
RAM 4G
încărcare fără fir No
Tip Telefon Telefoanele Inteligente
NFC Da
Transmisie Wi-Fi Standard 802.11 n 2.4 GHz/5 GHz
Camera Frontală Cantitate 1
Sistemul De Operare Android
Zoom Optic No
3.5 mm pentru Căști Port Da
ROM 64G
Dimensiunea De Afișare 6.1
SIM Dual sim dual standby
Celulare LTE
Element Stare Noi
Tip Baterie Nu Detașabilă
Tip Ecran Picătură De Apă Pe Ecran
Nume De Brand Ulefone
Rezoluție De Afișare 1560x720
Versiune Bluetooth 4.2
SIM Card de Cantitate 2 SIM Card
Caracteristici 5G Wi-Fi
Data De Lansare 2020
Fata Pixel Aparat De Fotografiat 8MP
Tehnologia Biometrice De Recunoaștere A Feței
OTG
Camera Din Spate Cantitatea 3
Capacitate baterie(mAh) 5580
Origine NC(de Origine)
Interfață De Încărcare Tip TIP-C
CPU Core Quantity Octa Core

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea