SANNCE 2K Home Security Camera IP Wireless Wi-Fi de Rețea Mini Camera de Supraveghere Wifi 3MP Viziune de Noapte Camera CCTV Monitor Copil

77.01lei

202.67lei

-62 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Observație : Acest magazin este DOAR O SANNCE Magazinul Oficial de pe Balioilhaircare.ro , sunt multe similare camere de stil de pe Balioilhaircare.ro, vom avea cea mai bună calitate și cele mai bune servicii.

Sfaturi cald : numele APLICAȚIEI este Sannce Vedere

Funcția De Afișare

3MP Filmare Full HD

Echipat cu un 1/2.9" CMOS senzor, acest 3MP camera Full HD prezintă detaliile de care ai nevoie la super claritate.Surprinde toate curate, culori și mișcări line, lăsând loc pentru imaginație.

Clar 33 ft Viziune de Noapte

Puteți obține o clar 33 ft viziune de noapte cu acest aparat de fotografiat fără fir. 6 de înaltă performanță cu Led-uri infraroșu activa în mod automat atunci când iluminarea este slabă, și filtru IR-cut ajută pentru a spori claritatea în noapte, monitorizarea casa ta și de afaceri 24/7.

Stabilă Conexiune WiFi

Conectați camera IP la rețea printr-2.4 GHz wi-fi, puteți fi ușor de control de la distanță pe aparat de fotografiat fără fir.Sonic potrivire și adăugați-l la app, apoi începe de streaming de pe telefon și tabletă, să monitorizeze casa ta, indiferent unde vă aflați.

Camera Pan/Tilt cu Acoperire Largă

Cu 350° pe orizontală și 90° vertical de rotație gama, SANNCE camera IP creează aproape panoramice de monitorizare din întreaga cameră, surprinde scene din toate puncte de vedere diferite și nu lasă aproape nici pete oarbe.

Mai Inteligent De Urmărire Automată

WiFi monitor copil poate urmări în mod automat un obiect în mișcare și trimite instant alerte de detectare a mișcării.Niciodată nu va fi dor de orice eveniment important.

Alerte Instant Si Sirena

Odată ce camera surprinde evenimente de mișcare, smart camera activează sirena pentru a descuraja intruși și trimite alerte instantanee și app împinge, astfel încât să puteți ști ce se întâmplă și de a lua măsurile necesare imediat.

Criptate De Control De La Distanță

Indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță camera prin intermediul gratuit Sannce Vedere Aplicație pe iOS și dispozitive Android.Aplicația cont poate fi folosit doar pe un singur dispozitiv mobil, asigurându-vă că intimitatea dumneavoastră este protejat bine și nimeni altcineva nu poate accesa camera video.

Superb H. 264+ Compresie Video

H. 264+ codificare în mod eficient reduce întârzierea de decodare și de compresie, oferă stabilă și netedă de ieșire video.De asemenea, H. 264+ poate condensa fișiere video pentru transmiterea mai rapidă și mai mică cerințele de spațiu de stocare.

Clar Două Căi Audio

Cu difuzor și microfon, camera IP suportă două-mod de comunicare.Puteți descuraja intruși, vorbesc cu omul de livrare, au conversații clare cu familia și comanda de companie, chiar și atunci când sunt departe.

Personalizate Mișcare Zone

Obține mai precis alerte de mișcare prin marcarea zonele importante.Veți obține notificat numai atunci când există evenimente de mișcare s-a întâmplat în zonele marcate.

Conținutul Ambalajului

Etichete: protecție de securitate aparat de fotografiat, camera de secur, ds camera, baby monitor monitoare, monitor pc, ios camera de supraveghere, camera ip wifi, stick usb, actualizare windows 10 home, decor acasă

Caracteristică 2 Zoom Digital 8X
Numărul de Led-uri Infraroșu 6
Alimentare Normal
Depozitare 128G
Sisteme De Operare Acceptate Windows 2003
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model I71BD
Senzor De Brand Sony
compresie H. 264+
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Dimensiuni (L x W x D)(mm) H
Lentila (mm) 3.6 mm
Nume De Brand SANNCE
TF Card NICI unul
Funcția de stocare TF Card de stocare
Caracteristică 3 Personalizate Alarma Audio
Instalare Plafon
Caracteristică 1 Smart Auto De Urmărire
Iluminare Minimă(Lux) 0.01
ptz orizontală 350° verticală 90°
Tip Camera IP
Filtru IR Cut Da
Ieșire Audio Două Căi Audio
Suport De Perete Partea
De Înaltă Definiție 3.0 Megapixeli
Format De Compresie Video H. 265
Tehnologia Smart Pan & Tilt
Stil Cutie Aparat Foto
culoare Alb
Senzor CMOS
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Alarma Acțiuni Mesaj împinge (cu poza) la Aplicația de Alarmă
Consum De Energie(W) 6w
Numele APP Sannce Vedere
Megapixeli 3MP
De Alimentare(V) DC5V (Micro USB)
Unghi De Vizualizare 70°
Slot pentru Card Micro SD Suport Max 128G
Caracteristici Speciale Vandal-proof

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea