SANNCE 1080P FHD Smart Wireless PT Camera IP de Securitate Baby Monitor Camera Wifi de Acasă de Securitate Video cu vedere de Noapte camerele de Supraveghere

99.06lei

247.68lei

-60 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SANNCE 1080P FHD Smart Wireless PT Camera de Securitate

FHD clipuri Video de Captare Absolută Detalii

Vedea copilul dormind liniștit în leagăn, animale de companie obtinerea lor obicei rău, clientul intră și ies din magazin ----toate în cristal clar 1080P FHD videoclipuri.

Bucurați-vă de o Zdrobitoare Câmpul de Vedere

Smart pan & tilt caracteristică vă permite să vizualizați fiecare colt din casa ta cu ușurință, păstrând proprietățile sub monitorizare și lăsând la fața locului orb.

A vorbi și a Asculta Simultan

Fi acolo, ca n-ai plecat niciodată, chiar dacă sunt la mii de kilometri distanță.Acest aparat foto vă permite să vorbiți și să auzi de la iubita ta de la dispozitivele mobile de la distanță.

Flexibile Și Sigure Opțiuni De Stocare

Camera suporta pana la 128GB TF card backup local și oferă, de asemenea, de o lună de încercare gratuită de servicii de stocare cloud.Puteți alege una sau ambele pentru a stoca înregistrările dumneavoastră și pentru a evita riscul de a pierde imagini de pe card.

Efort Conexiune Wi-Fi

Acest mic gadget ofera libertate wireless, deoarece economisește hassles de cablare.Trebuie doar să descărcați aplicație de vizualizare, conectați-l la putere, conectați-l la rețea, și apoi puteți începe monitorizarea în timp.

Avansat H. 264 Dual Stream

Cu compresie H. 264 rata si dual stream caracteristică, camera de utilizare este considerabil îmbunătățit.Și vă sunt capabili de a se bucura de stabil fișier rata de transmisie și de înaltă calitate a imaginii.

Instant APP Împinge Ține la curent

Când camera detectează orice mișcare suspectă, trimite instant app împinge notificări pentru a vă reaminti de ceea ce s-a întâmplat, astfel încât să puteți lua măsuri de precauție adecvate în timp.

Proteja Casa Ta de la Zi la Noapte

Prin livrarea true-color imagini în timpul zilei și clar B&W imagini în timp de noapte, camera oferă în jurul valorii de-ceas de protecție, lăsând hoți și tâlhari unde să se ascundă.

Aspect Unic Ridică Stiluri De Interior

Camera tinuta este atent și conceput cu delicate și clasic alb-negru temă de culori.Său unic și adorabil aspectul poate potrivi cu ușurință cu stiluri de interior.

Sfaturi cald:produsul nu poate suporta Onvif,pls observa că,multumesc !!!

Etichete: protecție de securitate aparat de fotografiat, camera mini wifi, copilul cam wifi, ip recordeer, baby monitor monitoare, camera m12, actualizare windows 10 home, camera video, camera icsee, camera ip

Alimentare Normal
Ieșire Audio NICI unul
Caracteristici Speciale Vandal-proof
Iluminare Minimă(Lux) 0.1 LUX
Pixel 2MP
Compresie Audio
Nume De Brand SANNCE
Senzor CMOS
Sisteme De Operare Acceptate Windows 2003
PTZ
Format De Compresie Video H. 264
Tip Camera IP
TF Card NICI unul
Tehnologia Infraroșu
Instalare Plafon
Stil Cutie Aparat Foto
IR Distanta(m) Până la 16ft/5m
Interior/Exterior
Numărul de Led-uri Infraroșu
De Alimentare(V) DV5V
Suport De Perete Plafon
Interfață De Rețea RJ-45 10/100Mb Ethernet Slot
Numele APP Danale
Alarma De Acțiune E-Mail Foto
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Consum De Energie(W) 4W
Senzor De Brand Sony
Conectivitate Wifi
Numărul De Model I41EH
Lentila (mm) 4mm
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 105 x 89 x 123mm
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
culoare Alb
Unghi De Vizualizare 70°
Depozitare 128G

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea