Reversibile de Vacă din Piele Curele Pentru barbati de Lux pentru Bărbați Curea din Piele Curea Arma din Aliaj de Metal Cataramă Casual sex Masculin Curea Albastru Negru

52.73lei

103.40lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stimate Cumpărător,Vom Accepta Cu Amănuntul,Cu Ridicata,De Dropshipping

Sper Că Vă Place Serviciul Nostru,Vă Mulțumim Anticipat !

Reversibile de Vacă din Piele Curele Pentru barbati de Lux pentru Bărbați Curea din Piele Curea Arma din Aliaj de Metal Cataramă Casual sex Masculin Curea Albastru Negru:

CUREA de PIELE - Două straturi de piele, aliaj de zinc material pentru a asigura confortul de centura.Poți să termini orice uită-te în negru sau galben maro (negru sau maro inchis,negru sau albastru ), cu doar o poftă de mâncare de nichel periat cataramă, așa că vă sunt obtinerea 2 curele de piele într-o practică 1 centura .

REGLABIL SI DETASABIL - Clasic simplu designer curele, cusaturi de contrast, la modă și elegant,se taie centura a dorit lungime, dacă este lung .

Centura Detalii:

Centura Nume: Bărbați Autentice Din Piele De Curea

Cataramă Stil : Catarama Reversibila

Curea De Culoare: Galben Maro-Negru; Maro Inchis-Negru; - Albastru-Negru

Stil: Moda,formal,noutate,casual,business

Curea lungime: 100cm ,105cm ,110cm ,115cm ,120cm,125cm ,130cm (Nu Dimensiunea Taliei )

Vă rugăm să alegeți mărimea potrivită

Centura poate fi modificat în funcție de talie .

Noi oferim cu tot felul de metoda de transport maritim,cum ar fi Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim, ePacket,China Post de Aer,DHL,Postnl,FedEx,EMS.Dacă doriți să specificați metoda de transport maritim,vă Rugăm să ne contactați și noi suntem bucuroși să vă ajute.

Viteza de livrare doar pentru referință, uneori, va fi amânată de sărbători, festivaluri, vreme rea, vamale,Etc

Post Air Mail pentru a țări din america de Sud poate dura mai mult de 60 de zile.

Exprima, de obicei, au taxe vamale probleme, în acest caz, vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale să plătească impozit.

Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute pe Balioilhaircare.ro ,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Dacă orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin "Cere vânzătorului o întrebare" ,Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.

Etichete: toamna _ iarnă arată cardigan, mens textil centura, curea femei, omul lv centura, banca curea de piele, centura, curea barbati, d catarama, baoxiu centura, pistol de jucărie

Nume De Brand KAVENPETER
Curea de culoare Negru/Maro,Negru/Galben, Maro,Negru/Albastru
Cataramă Material Aliaj de zinc
Latime Curea 3.4 cm
Stil Formal
Origine NC(de Origine)
Curele Material Metal
Model Tip Solid
Catarama Lungime 7.5 cm
Catarama Latime 3.5 cm
Numărul De Model curea pentru barbati
Numele Departamentului Adult
Catarama de culoare Gun Metal De Culoare
Gen BĂRBAȚI
Tip De Element Curele
Catarama Stil Reversibile Catarama

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea