Talie Reglabilă În Aer Liber Centura Militară Nailon Bărbați Stil Army Curea Cataramă Automată Panza Curele Pentru Femei 4 Culoare Curele 2018

15.44lei

20.61lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Talie Reglabilă În Aer Liber Centura Militară Nailon Curea Barbati Stil Army Curea Cataramă Automată Panza Curele Pentru Femei 4 Culoare Curele 2018

Tip de element:Curele Model Tip:lemn Masiv de Departamentul Nume:Adult Stil:Casual Blugi în aer Liber Numărul de Model: Unisex curele Gen:Unisex Bărbați Femei Material:Nailon Pânză Catarama:Buna Catarama Numele:curea pentru barbati Stil:moda barbati curea Stype : Mens Curea sau Centura Femeile Lungime :135CM se Potrivesc: Cumpărături Alpinism în aer liber din dreptul de Proprietate Acasă Orice Îmbrăcăminte Meci.

Magazin care vinde tot felul de curele, dacă acest lucru nu este stilul tau preferat, puteți intra în magazin, atent selectate.Doamnă la modă curea 1. Material:canvas 2. Dimensiuni: lung 135 cm* 3.8 cm 3. Dimensiuni : lung 135 *3.8 CM 90-125CM folosi gama vă Rugăm să alegeți dimensiunea pentru lista dimensiune.Dacă nu știți dimensiunea alegere,puteți mai întâi să se alăture coșul de cumpărături, cere chelnerului!!!Credit garanta că toate imaginile într-un fel de fotografiere, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.

Ca lumină de fotografiere, cu unghi și display color, fizică și fotografii poate

unele diferențe!Fel prevala.

CÂTEVA SFATURI :

1) Înainte de efectuarea plății , vă rugăm să verificați informațiile de livrare : adresa , verificați dimensiunea și culoarea este ceea ce vrei.Dacă găsiți o eroare va rugam sa ne contactati!

2) în General,produsele se vor trimite în termen de 1-3 zile după plata confirmat și prelucrate de Balioilhaircare.ro.

3) timpul estimat De livrare este de aproximativ 15-55days , doar pentru referință,ar putea fi amânată din cauza vremii sau din alte motive.

4) Dacă nu primiți coletul în termen de cumpărătorul de protecție,contactați vânzătorul pentru a verifica problema sau de a prelungi termenul de livrare la o dată.

5) Produsul este de obicei transport gratuit prin China Post Air Mail ,îl puteți urmări pe 17track-ul .

Notă:

Pentru orice urgente comanda sau ai nevoie de a combina transport, vă rugăm să ne contactați pentru a schimba mod de transport maritim Expres, vom găsi cea mai bună soluție pentru a salva de cost.

FEEDBACK-ul:

Satisfacția dumneavoastră și comentarii sunt foarte importante pentru noi .Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele.Vom aprecia foarte mult.Dacă nu sunteți mulțumit, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a lucra la probleme.

Etichete: abanos curea, centura tactica, mens textil centura, centura de om, de înaltă militare centura, armata centura om, satin talie reglabila curea, curele din pânză panglică, curea barbati, baoxiu centura

Catarama Latime 136cm
Catarama Buna catarama
Curele Material Panza
Model Tip Solid
Stil Blugi Casual În Aer Liber
Latime Curea 3.8 cm
Numele curea pentru barbati
Material nylon Canvas
Tip De Element Curele
Gen unisex bărbați femei
Catarama Lungime 135CM
Numele Departamentului Adult
Stype Mens Curea sau Centura Femeile
Lungime 135CM
Se potrivesc Cumpărături În Aer Liber, Alpinism Dreptul De Proprietate Acasă Orice Îmbrăcăminte Meci
Numărul De Model curele unisex
style1 moda barbati curea

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea