Biroul Coș De Agățat Scaun De Ou Tampoane De Răchită Rattan Pernei Scaunului Nealunecoase Leagăn Moale Scaun Perna Pentru Interior Decor Gradina

41.05lei

48.85lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

F eatures:

Îngroșat Material: perna adoptă îngroșat periat tesatura, de înaltă densitate, care este prietenos cu pielea și frecare-rezistent la umiditate wicking, rezistent si durabil.

Bumbac umplutura: perna caracteristici 6D gol bumbac umplere, bună rezistență, care este respirabil și pufos, și nu este ușor deformat, și întotdeauna rămâne pufos.

Face sa Te Relaxezi: perna are un design ergonomic pentru a preveni oboseala de vertebre caudale și șold articulațiilor.Pachetul conține doar perna.

Nealunecoase Pad: perna caracteristici stil simplu, astfel încât vă puteți bucura de viață petrecere a timpului liber, integrat nealunecoase design, iar perna este complet înfășurat, transparent și confortabil,

Curea pentru Fixare: perna are nealunecoase design curea, care poate fi conectat la agățat scaun de ou, pentru a preveni alunecarea, și caracteristici multi-punct de fixare, design user-friendly, fără deplasare.

Fermoar pentru separarea: scaun perna este conceput cu un fermoar, care poate fi detașat, care este convenabil pentru spălat și reutilizare.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: vă rugăm să consultați dimensiunea diagramă pentru detalii

Material: fibra premium

Lista De Ambalare:

1*Agățat Scaun De Ou Perna

Etichete: tabăra de swing scaun, coș, mobilier de exterior echipamente, exterior mobilier perne, masina congelator, perna, scaun perna scaunului, mimosa agățat scaun de ou, aj scaun de ou, rattan tava

Metoda De Incalzire Alte
model TIPĂRITE
Picătură de transport maritim Suport
Caracteristică Memorie
Model Tip Alte
Umplere Alte
Technics Țesute
Numărul De Model Pernei Scaunului
Stil Stil American
Grupa De Vârstă Copii
Numele Agățat De Ou Scaun Perna
Tip Bumbac umplere
Dimensiune please see the size chart for details
Desfac și se Spală Detașabil și Lavabil
Utilizarea Scaun
Setați Tipul No
Origine NC(de Origine)
Material fibra premium
Forma Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea