PEIDUO Birou Odihnă Picior Sub Birou Ergonomic Ortopedice Spuma de Perna Scaun pentru Munca la Domiciliu Jocuri Scuti Genunchi Picioarele din Spate, Dureri de Gât

69.91lei

99.89lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Sunt dureri ținându-vă de la a lovit obiectivele dvs. la locul de muncă?

Menține concentrarea și conduce deja la birou are de lucru.Disconfortul de a sta pentru perioade prelungite de timp nu ajuta cu stresul.

Sta confortabil chiar și în timpul schimburilor lungi și obositoare zile cu Biroul de Odihnă Picior Sub Birou.Poate vă Ajută promova o poziție bună,ajută la prevenirea vena distensie prin creșterea picioarele la înălțimea potrivită.Capacul are multe puncte mici, care vă ajută să păstrați-vă picioarele pe pernă și oferă un masaj-ca relief.

Un CALMANT BIROU ESENȚIAL - Simt un sentiment de ușurare în jurul picioarelor, picioare, lombare și înapoi în timp ce lucrați.Dimensiuni la 15.75 x 7.88 x 3.94 inch(40 x 20 x 10 cm), acest picior de odihnă se potrivește perfect sub birou.

OFERĂ SUPORT ADECVAT - Spune la revedere de la dureri articulare, dureri de picioare, și dureri de spate prin utilizarea acestui picior pernă.Este echipat cu extrem de spuma densa care nu este prea moale si isi pastreaza forma mai mult timp.

INTELIGENT și STABIL de DESIGN - partea De jos este fabricata cu un material non-alunecare, care ține piciorul restul pernă de siguranță în loc pe orice suprafata.Du-te și de a folosi-o cu pantofii, ca husa este lavabilă la mașină.

Etichete: birou ori, birou de somn perna, picior scaun de birou, mozaic instrument, picior birou, perna de argint, piciorul perna, birou suport pentru picioare, memori pernă de spumă, ceramica chineză scaun

Tip Cusion
Material 100% Poliester
Setați Tipul No
Caracteristică Anti-Decubit
Forma Dreptunghi
Model Tip Solid
Grupa De Vârstă Adulți
model Mozaic
Stil Modern
Utilizarea picior de odihnă
Desfac și se Spală Detașabil și Lavabil
Technics Tricotate
Numărul De Model LFR-156
Umplere Spuma De Memorie
Nume De Brand PEIDUO

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea