Portabil Alimentat Electric Dezizolat Sârmă Mașină de Resturi Stripper Cablu 220V

1 445.67lei

1 606.30lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

【DURABILE de DESIGN】 - Această separare masina de facut din metal solid rezistă la mediul dur și durează de ani de zile. 【MOTOR PUTERNIC】 - Cablu de separare singură mașină fază 220 V - 50 Hz, putere: 370 W. Cu butonul pornit / OPRIT de lângă motor, puteți controla cu ușurință de putere, dacă este necesar.Unitatea poate fi, de asemenea, operate manual, cu ajutorul roții de mână prevăzute 【MARE LAMA SOLIDA】 - lame Ascuțite cu stripping viteza: aprox. 50/65 de picioare (aprox. 20 m) pe minut.Linii de alimentare de diferite dimensiuni sunt potrivite pentru cele mai multe fire.Sârmă gama de grosime: 1,5 mm - 38 mm. 【RAPID TRĂGÂND VITEZA】 - cutie de viteze conduce la o rapida viteza de separare, un fix mașină de poziție, în condiții de siguranță și de încredere utilizat.Rapid a porni și opri butoane protejate de un capac de plastic pentru a economisi energie. 【LARGĂ de APLICAȚII】 - Această mașină este, de asemenea, ideal pentru uz industrial.Indiferent de solid sau sârmă moale, acest model poate fi întotdeauna ușor de scos.Produsul nostru este perfect pentru reciclare sârmă de cupru, pentru eliminarea din material plastic și de cauciuc de izolare de la intact resturi de fire.Notă Asigurați-vă că diametrul firului este similar cu hârtie în orificiul de alimentare.Mare de sârmă este în mare de hârtie în orificiul de alimentare, un mic fir este în mici de hârtie în orificiul de alimentare, și sârmă plată este în apartament hârtie în orificiul de alimentare.

Caracteristici Cheie

Material durabil, Acest sârmă stripteuză este fabricat din material durabil și rezistă la mediul dur și durează de ani de zile.

Motor puternic De separare viteza de 370W motor este de aprox. 15 m pe minut pentru o disipare rapidă a căldurii, care economisește timp și energie.

11 găuri & 10 lame industriale de separare masina are 11 găuri și 10 lame pentru acces ușor la orice cablu sau sârmă la cel mai mic la cel mai mare.

Reglabil manivela unitatea este, de asemenea, acționat manual de către furnizate roata de mână.În plus, tăiere cu role este atașat la o anumită măsură de o piuliță-fluture.

De înaltă performanță de viteze Acest lucru de înaltă calitate potrivite duce la o rapida viteza de separare, o poziție fixă a mașinii și în condiții de siguranță și de încredere utilizat.

Compatibilitate larg este potrivit pentru diferite dimensiuni de sârmă și este perfect pentru reciclare sârmă de cupru, cu plastic și de cauciuc de izolare a fi eliminate de la intact resturi de fire.Această mașină este, de asemenea, ideal pentru uz industrial.

Stripping machine

Acest cablu peeling mașină este ușor de transportat și poate fi utilizat numai cu un 220 V sursă de alimentare și o masă stabilă.Este fiabil împarte cabluri intre 1.5 mm si 38 mm până la aprox. 15 m pe minut.Construcții durabile motor Puternic de Înaltă rezistență lama de Repede viteza de separare

Pachetul de conținut

1 X stripping machine

Etichete: instrument cable stripper, cablu instrument de striptease, clește de sârmă stripteuză, cabl stripper, cabl cutter, operate prin cablu stripper, cablu stripteuză mare, cablu de cupru stripper, mini cable stripper, benzi instrument

Viteză De Tăiere 15 m/min
Numărul De Model HXSMS-038BXJ00001V2
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Putere 0.37 kw
Diametrul Cablului DA 1,5 mm - DA 38 mm/DA 0,06 inch - DA 1.5 inch
Tensiune 220V - 50Hz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea