VÂNZARE FIERBINTE ! 1761-CBL-PM02,1761CBLPM02:a-B MicroLogix 1000 Seria de programare PLC cablu,Rapid de TRANSPORT maritim

20.44lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Aceasta este o înlocuire cablu pentru toate allen-bradley MicroLogix PLC

Cablul este de frezare de construcție la ambele capete.De Brand nou într-un pachet.Calitatea este garantata.Suportă Windows 2000/XP (WinNT 4/95/98/Mine/ NU susține) Acest cablu poate lucra pe toate MicroLogix 1000, 1100,1200,1400 și 1500. Nu a făcut de către Allen-Bradley, Produs OEM ca înlocuirea 100%.

Transport: luni-vineri (livrare sambata sau duminica) Sunați dacă aveți nevoie de transport maritim peste noapte inainte de a comanda 86-185-65889964 • Clasa de 3-5 zile • e-Mail Prioritate, 2-3 zile lucrătoare până la ușa ta. • Interne USPS Express Shipping, Făcut USPS Express mail ((1 sau 2 zile)) 1PM EST cut off time • DHL,UPS,EMS este disponibil pentru toată țara, trebuie să ne contactați înainte de a face achiziția • International Express Mail 7-14 zile cu numărul de urmărire (prin EMS) • Vom combina toate de transport maritim, atunci când este posibil Note:

• Element(e) sunt expediate în următoarea zi lucrătoare după ce plata este primită și eliminate. (formatori sunt de 2-3 zile)

• Oferim 30 zile garantie la toate produsele noastre.Nici un risc, garantat dacă elementul(i) nu vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre o restituire sau de schimb (cu excepția S&H).Programarea noastră cabluri au o garanție pe VIAȚĂ.Dacă elementul este fabrica sigilate de fabricație trebuie să fie returnate în continuare cu fabrica pachet sigilat sau nici o restituire va fi dat.

• Toate cablurile sunt realizate de noi nu de fabricarea de PLC/Controller (am.e.Allen Bradley, Siemen/s, etc.) Despre noi: Suntem un integrator de sisteme care oferă turn-cheie de fabricație echipamente, depanare, programare PLC, sistem modificări în Hk ....de asemenea, un furnizor de materiale și instrumente necesare pentru Automatizarea Integrator, PLC Programator, Tehnician de Întreținere, producătorii de echipament original și Studenții care sunt în căutarea de a intra în domeniul de automatizare.Cu nostru înapoi la sol și experiență, suntem în măsură să vă ofere ceea ce căutați și vă va oferi sprijin și a serviciilor pe care le cere.

Etichete: hmi siemens, 1761 bic pm02, hmi, coulometer pentru baterie, plc, psvita usb, cablu usb xbox, cablu psvita, allen bradley, micrologix

Cerere Industriale
Material De Izolare PVC
Numărul De Model 1761-CBL-PM02
jacheta Cauciuc
Tip De Joasă Tensiune
Nume De Brand seawens
Conductor Material Cupru

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea