Imprimare costa $5 USD pentru toate sac

20.65lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Primele Sfaturi:

Dacă u nu imprima propriul logo/nume/design, nu va navei goale saci dupa ce primesc comanda.

Despre personalizate sac:

1. despre dimensiunea:

dimensiunea normală opțiune este 6x8/7x10/10x15/13x18/15x20/18x30/25x35/30x40/40x50/50x60cm.apoi, pot face orice dimensiune pentru tine, lasă-mă cm/inch detalii.

Sfaturi:dimensiuni diferite, cu diferite de preț, vă rugăm să verificați atent propria dimensiune produs si alege marimea potrivita de saci.

2.despre print:

Dacă aveți nevoie de imprimare de logo-ul/numele/imagine/design, print costul este de 5USD.Comanda sac și să-mi plătească 5USD tipărite cost, voi proces pentru u.

Cu toate acestea, dacă pentru sac de peste 50 USD suma, te va elibera de imprimare pentru u.

Tipărite costul link-ul este

Normal dimensiune produs sugestie:

6x8/7x10/10x15cm pentru bijuterii cercei inele parfumuri ruj colier etc....

13x18/15x20/18x30cm pentru gene, machiaj, cosmetice instrumente, 1-2 pachete de par etc.....

25x35/30x40/40x50/50x60cm pentru 3-4 pachete de par, t-shrit, pantofi, haine, bikini, geantă de mână, etc....

1. Despre logo costul este de același logo-ul pentru a comandat toate bagajele ,indiferent de cât de multe veți cumpăra de imprimare logo-ul este gratuit în următoarea ordine .

2. Dacă logo-ul este plin de culoare vă rugăm să confirmați cu service inainte de a comanda , evita logo-ul nu se poate imprima de pe saci .

3. Dacă doriți să imprimați diferite logo-ul ,cât de multe logo-uri doriți să le imprimați vă rugăm să comandați cât mai multe poze pentru acest link .

4 .Coco va confirma cu tine dupa ce ai facut plata ,dacă ați comandat logo-cost și nu oferă logo-ul în termen de 4 zile (transport maritim timp de numai 7 zile) ,vei primi pungi negre .

5. atunci când vă confirma produc imagini virtuale nu se poate modifica ,vă rugăm să ia în considerare de două ori ceea ce vrei .

6. În ciuda imagine virtuală poate nu 100% realiste real sac ,dar logo-ul personalizat pungi de toate nu pot restituire atunci când ați primit .(bagajele vor destul de mult de imagine virtuala , deci nu-ti face griji :) )

PROBĂ DE CLIENT APRECIERE

Oferim un pachet bun pentru un produs,suntem buni la satin geantă de producție și alte materiale de luare a deciziilor este atât de ușor pentru noi .

ALTE MATERIALE PERSONALIZATE

Toate materialele pot fi personalizare ,doar contactați-ne liber .

4 TIP COARDA OPȚIUNE

*Dacă ați cumpărat pungi în magazinul nostru ,puteți selecta frânghie ,tocmai a plecat coarda numărul de culoare . *Dacă aveți nevoie personalizate sac, poate fi alege coarda material de vrei. *În general, vom se va potrivi culoarea materialului, logo-ul sau geanta în funcție de alegerea ta. *Dacă vrei să-alte materiale coarda contactați serviciul clienți .CANAF OPȚIUNE

PROFESIONALE DE PERSONALIZARE ESTE DE ÎNCREDERE

Etichete: neon sundress, geantă de mână, negru și alb pictura murala de perete, gratuit de cost casă, pcb stencil, furcă din aliaj, nava costa, poștale costul de transport maritim, 100 usd, chilotei costul de transport maritim

Numărul De Model Personalizate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea