Mreana Plăci-Un Cadru Rack Standard De Plăci De Greutate De Depozitare Suport De Podea Barbell Rack Acasă De Fitness Bara De Stocare

119.05lei

141.72lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、Buna Dimensiuni: rack caracteristici durabile de construcții din oțel cu 4 posturi pentru a stoca plăci standard cu un 1-inch gaura de centru.Maxim capacitatea de greutate este de 300 de lire sterline.Asamblat dimensiune de acest raft este de aproximativ 23.5 Lungime x 12%EF%BC%82 Lățime Înălțime.

2、Durabil și Practic: pulbere neagră strat de finisaj și de construcții din oțel oferă un suport durabil, robust suport pentru greutăți.La design triunghiular permite greutăți maxime să fie depozitate într-un spațiu mai mic pentru mai multe posturi o greutate diferită.

3、în condiții de Siguranță și Util: Proteja podelele de la daune și ține-ți zonă de antrenament organizat și în condiții de siguranță de ușor de stocare standard de plăci pe sol.

4、Mic Sfat: mreana bar pot fi plasate pe raft, și suport este potrivit pentru club privat hotel săli de sport.Dacă aveți nevoie pentru a plasa gantere, vă rugăm să asigurați-vă că gaura interioara a gantera este mai mică decât 26MM/1.02 în(aproximativ).

5、Bază Stabilă: rack caracteristici armat în formă de bază, a crescut foarte mult siguranța și fermitatea!

Descriere:

Acest suport dispune de 4 posturi pentru a stoca greutăți de diferite dimensiuni.Pur și simplu glisați greutăți de diferite dimensiuni/greutăți pe post de magazin le pericol.Păstrarea greutăți de pe podea va tine și ceilalți în condiții de siguranță și să păstreze casa ta sală de gimnastică organizat.

Caietul de sarcini:

Numele: Bara Plăci Raft De Depozitare

Greutate: aproximativ 7,3 KG

Dimensiune ambalare: despre 75.3 cm*24.3 cm*11cm/29.65*9.57*4.33 în

Utilizare dimensiune: despre 51.7 cm*53.2 cm*75cm/20.35*20.94*29.53 în

Recomandat greutate: 100 KG-120 KG

Funcția: poate stoca o bara placa si o bara bar, să utilizeze pe deplin de spațiu

Culoare: negru, spațiu de economisire a-cadru 1" placa de copac

Utilizare: Posturi pentru a Stoca Greutățile Standard

Lista De Ambalare:

1 x Barbell Rack

Etichete: jumătate rack, plăci de greutate 2 5 lbs, olimpic placa, bara de plăci de gimnastică, squat rack, dumbbel, sta ghemuit, greutate pe verticală rack, diy mină atașament, minge de fitness rack

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model --

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea