Original HQD Virgulă Kit 40W All-in-one Pod 380mAh 2ml Capacitate Baterie Tigara Electronica Vap-Vaporizator

82.17lei

91.30lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Original HQD Virgulă Kit 40W All-in-one Pod System Starter Kit 380mAh 2ml Capacitate Baterie Tigara Electronica Vap-Vaporizator

Prezentare produs: HQD Virgulă Kit este primul pod kit sistem cu ecran cu LED-uri pentru a verifica vaping starea în industria de electronice de țigară, care este foarte unic în pod kituri.Conceput ca o picătură de apă, HQD Virgulă pare foarte ergonomic și foarte convenabil de a folosi.Acesta dispune de un 380mAh baterie reîncărcabilă cu 2 ml de unică folosință pod cartușe, iar materialul de acoperire este de Zinc aliat + PC, care arata foarte elegant.Despre acest kit, primul lucru ce trebuie să știți este că nu are nici un buton si nici o setare, toate informațiile cu privire la cantitatea de putere, fumuri și alte vaping datele au fost afișate pe ecran cu LED-uri.Mai mult decât atât, puterea de ieșire este de la 20W la 40W, îl face foarte potrivit pentru noi incepatori. 4 culori pentru tine de a alege.Caracteristici: 1.Aer-sistem condus de 2.Built-in 380mAh baterie 3.Compact all-in-one pod Parametrii de sistem: Material: Zinc aliat + PC Greutate:66g Capacitate Baterie:380mAh Interval de Putere:20W-40W Tensiune de Intrare:5V Capacitate Rezervor:2.0 ml Conținutul Pachetului: 1x Virgulă dispozitiv 1x pod 1x incarcator USB 1x manual de utilizare 1x certificat de card

Avem o strictă procesul de testare pentru a se asigura că toate comenzile sunt din punct de vedere funcțional corect înainte de expediere.Defecte bunuri care sunt în perioada de garanție, vă rugăm să ne contactați în primul rând,după ce ne confirma ,vom accepta restituirea banilor și de schimb noi unul pentru tine pentru gratuit.

1) În mod Normal,Ne-ar trimite articole în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este primită de Escrow.

2) de Obicei,informațiile pot fi urmărite după ce marfa a fost trimis de 5-10 zile, nu vă faceți griji în cazul în care parcela nu se actualizează în timp.coletul poate 15-60 de zile pentru a ajunge.În cazuri rare, poate dura mai mult din cauza întârzierii în clearance-ul personalizat sau în timpul sărbătorilor.Dacă aveți nevoie de pachete expediate prin alte modalități, alte metode de transport sunt disponibile, ne poate sugera

3) notă: din Cauza E-țigară regulamentul restricție, nu ne navei la hong kong, Liban, emiratele arabe unite(Emiratele Arabe Unite), Singapore, Mexic, Brazilia, Malaezia, Argentina, Danemarca, Noua Zeelandă.

1) Alipay ,TT ,Western Union ,cardurile de Credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW pe Balioilhaircare.ro.

2) în cazul în care nu se poate verifica cu succes ,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.Vă rugăm să remarcat solicitările dumneavoastră speciale(culoare, rezistență, cu valoare de declarație,etc.) în ordinea sau să ne contactați atunci când face plata.

Pentru orice probleme de Calitate sau de livrare de probleme,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând,vom încerca cele mai bune pentru a rezolva orice probleme în ceea ce privește ordinea.

dacă sunteți mulțumit cu comanda,acesta va fi mult încurajat și apreciat că puteți să ne lăsați un feedback pozitiv,vă Mulțumesc foarte mult în avans.satisfactia dumneavoastra este nostru NR.1 prioritate.

Transport

1. Ne va livra în pachetul tău în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata este verificată.

2

3.Timpul de livrare depinde de local post office eficiența.În cazul în care pachetul nu ajunge la timp, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

4.Ca și pentru modul de transport maritim care,uneori, vom folosi una care nu este același ca ai selectat.(Pentru că am folosit saftest mod de transport maritim pentru tine, pentru că de control de Securitate)

De urmărire

1.Informații de urmărire este disponibil in termen de 5-10 zile după ce plecăm.Puteți tracki pe site-ul www.17track.net.

2.Promitem puteți obține parcelă, în timp promis,nu vă faceți griji dacă coletul nu este unpate în unele timp.

Feedback-ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați toate 5 stele feedback-ul,multumesc.

2. Dacă aveți orice problemă cu produsul nostru, vă rugăm să contactați cu noi înainte de a deschide disputa sau feedback-ul rău.Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.

3.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă orice problemă,vă vom răspunde în termen de 24 de ore.Timpul va de până la 48 de ore de întârziere, dacă este week-end sau vacanțe.

Returnare Și Rambursare

1. Cumpărătorii pot obține o rambursare și de a returna produsul în termen de 7 zile de la data primirii dacă produsul este defect.

2.Cumpărătorii pot reveni sau de a înlocui produsul în termen de 30 de zile de la data primirii dacă produsul este defect.

3.Vă rugăm să păstrați produsul în noi și bune condiction și să plătească taxele poștale de returnare în cazul în care cumpărătorii trebuie să se întoarcă.

4.Oferim 3 luni garantie.

Etichete: de unică folosință vaper, caz juul, cutie vap, hqd maxim, juul pod, hqd, marginea kit, mod de folosire, hqd pod, pod sistemul

Model Compatibil Tigara Electronica Vape
Ecran De Afișare No
Acumulator Compatibil NICI unul
Nume De Brand ECT
Tensiune de intrare 5V
Atomizoare Funcție De Identificare Da
Tensiune Scăzută În Funcția De Alarmă Da
Silicon De Caz No
Tip Cu Baterie
TCR Moduri de Ajustare No
Capacitate Nominală 700mAh
Numărul De Model HQD Virgulă Kit
Built-in Sau Acumulator Extern Built-in
Încărcător USB Da
Monitorizarea Funcție De Numărul De Fumători No
Gama de putere 20W-40W
De Control Al Temperaturii No
Aspectul Cutie De Forma
Capacitatea bateriei 380MAH
Capacitate Rezervor 2.0 ml
Firmware Upgradabil No
Material Metal
Scurt-circuit de Protecție Funcția Da
Funcția De Protecție La Supraîncălzire Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea